Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Ooijen Citrus viert 50-jarig jubileum

Tholen - Vandaag is het feest bij Van Ooijen Citrus. Het bedrijf in Ridderkerk bestaat vandaag precies 50 jaar. De naam Van Ooijen is overigens al langer verbonden aan de fruithandel. Reeds in 1934 begon Han van Ooijen met de handel in groenten en fruit op de groothandelsmarkt aan het Noordplein in Rotterdam.

In 1955 nam zijn zoon Sjaak van Ooijen de zaak over en enkele jaren later verhuisde de groothandelsmarkt naar de Spaanse Polder in Rotterdam. Toen Sjaak van Ooijen in 1974 met pensioen ging, startten zijn twee zoons Hans en Gerry hun eigen onderneming.

Na enkele verhuizingen binnen de groothandelsmarkt, veranderden de activiteiten geleidelijk van groothandel naar import/export. De kans kwam om een nieuw distributiecentrum in Ridderkerk te laten bouwen, in het centrum van de AGF-handel.

In 2002 was het complex klaar en vond de verhuizing naar de Handelsweg plaats. In 2012 heeft Hans van Ooijen besloten om zich terug te trekken uit de dagelijkse handel en zijn Marcel van der Welle, Jacco Gielen en Tom Leenheer naast Gerry van Ooijen toegetreden tot de directie van Van Ooijen Citrus.

"In Ridderkerk is de focus van Van Ooijen Citrus na jaren grossieren steeds meer op de import gaan liggen. Inmiddels bestaat ons team uit 11 man. Onze service is onze kracht. Alles is mogelijk en als het nodig is staan we 24 uur per dag voor de klanten klaar. Dat kan ook omdat iedereen in de buurt woont", vertelt Marcel, die alle relaties uitnodigt om vandaag een gebakje te komen halen.

Voor meer informatie
Van Ooijen Citrus BV
Handelsweg 149
2988 DC Ridderkerk
Tel.: +31 (0)180 655 555
[email protected]
www.vanooijencitrus.nl