Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tummers Food Processing Solutions en Siemens Nederland bundelen krachten

Tummers Food Processing Solutions kondigt een nieuwe strategische samenwerking aan met Siemens. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in de digitale transformatie van de aardappelverwerkende industrie, zo meldt het bedrijf.

Tummers is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van wassen, schillen, snijden en drogen, en heeft recent haar productportfolio uitgebreid met het E2E (emission to energy) programma. Nu voegt het bedrijf een digitale dimensie toe aan haar machines met de introductie van Tummers Connect, een platform dat machinebeheer eenvoudiger en toegankelijker maakt.

"Met Tummers Connect kunnen gebruikers via een intuïtief dashboard niet alleen de operationele status en prestatie/performance van hun machines monitoren, maar ook manuals raadplegen, spare parts bestellen, servicegeschiedenis inzien en zelfs instellingen van machines aanpassen. Dit biedt een ongeëvenaard niveau van controle, flexibiliteit en gebruiksgemak voor de voedselverwerkende industrie."

De samenwerking met Siemens speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van dit platform. "We hebben met Siemens een sterke en ervaren partner gevonden," aldus Lennaert van Dijk, Managing Director van Tummers. "Toen de kans zich voordeed om samen te werken, hebben we die met beide handen aangegrepen. Dankzij de bestaande connecties met Neeraj Singh van Tummers en Noorie Ahmed van Siemens, was de basis voor dit partnerschap snel gelegd."

De officiële aankondiging van de samenwerking vond plaats tijdens Anuga FoodTec en na een periode van samenwerking is, tijdens een bezoek aan Tummers, het partnerschap nu officieel bekrachtigd door Lennaert van Dijk en Dirk de Bilde, CEO van Siemens Nederland N.V. Dirk De Bilde noemt het een prachtig voorbeeld hoe een bedrijf vanuit een klantgerichte visie aan de slag gaat met digitalisering. "Tummers heeft goed geluisterd naar de wensen van hun klanten en gaat ook vanuit die visie gericht digitaal innoveren. Wij zijn trots dat wij als partner in dit proces met Tummers gaan samenwerken."

De eerste resultaten van deze samenwerking zullen te zien zijn tijdens Interpom, waar Tummers en Siemens gezamenlijk de volgende fase van Tummers Connect zullen presenteren. "Wij zijn trots om Siemens te verwelkomen als partner in dit spannende project. Samen zetten we een belangrijke stap richting een slimme, digitale toekomst voor de aardappelverwerkende industrie," aldus Lennaert.

Voor meer informatie:
Tummers
Ampèreweg 4
4631 SP Hoogerheide
+31 (0)164 61 40 70
[email protected]
www.tummers.nl

Publicatiedatum: