Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Steeds meer m² voor Nederlandse AGF-sector op de Fruit Attraction

Dinsdag 8 oktober opent de beurs Fruit Attraction in Madrid haar deuren voor het publiek. Deze steeds belangrijkere beurs voor de AGF-sector is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Nederland is op deze internationale beurs goed vertegenwoordigd door deelname van vele handelsbedrijven, veredelaars, importeurs en exporteurs, zo schrijft Zuidkoop.

Het bedrijf uit De Lier is al een kleine week aanwezig in Madrid met een team van 25 personen om de presentaties voor onder andere de bedrijven Nature's Pride, Cool Control, Direct Source International, Berry World en Roveg te realiseren.

"Ook het Nederlandse paviljoen georganiseerd door de Holland Fresh Group met een grootte van 704 m² en ruim 34 inzenders valt onder de verantwoording van Zuidkoop. Het gehele proces van ontwerp tot uitvoering inclusief productarrangement en service tijdens de beurs is volledig in handen van Zuidkoop, waardoor de standhouders volledig worden ontzorgd en zich optimaal kunnen focussen op hun aanwezigheid op de beurs en de ontmoetingen met potentiële klanten en toeleveranciers uit de hele wereld."

Voor het bedrijf uit De Lier is dit één van de belangrijke beurzen waar zij zorgen voor de uitstraling van de Nederlandse tuinbouwsector keten breed. Door het jaar heen reist het team van Zuidkoop over de hele wereldbol, van Amerika tot Hong Kong, om te zorgen dat zowel de gehele sector, sierteelt, voedingstuinbouw en tuinbouwtechniek goed gepositioneerd wordt en op verrassende wijze onder de aandacht wordt gebracht bij professionals en inkopers wereldwijd.

Voor meer informatie:
Zuidkoop
Zijtwende 52
2678 LJ De Lier
T: 0174-514666
[email protected]
www.zuidkoop.nl

Publicatiedatum: