Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Henk van Harn nieuwe Commercieel directeur PLUS

PLUS supermarkt benoemt Henk van Harn tot nieuwe Commercieel directeur. Met deze benoeming worden de directiegebieden Commercie en Klant & Formule samengevoegd, een belangrijke stap op weg naar een slagvaardiger servicekantoor, zo meldt de supermarktformule. Henk start per 1 november 2024 bij PLUS.

De laatste jaren was Henk binnen het managementteam van Albert Heijn verantwoordelijk voor Merchandising & Sourcing. Naast zijn commerciële verantwoordelijkheid gaf hij leiding aan de sourcing afdeling. Hij heeft veel ervaring met data driven omnichannel categorie management en retail media en heeft vernieuwing gebracht op het gebied van formule propositie, campagnes en digitalisering. Zijn strategische kwaliteiten en zijn onderliggende financiële achtergrond geven hem een stevige basis. Gedurende twintig jaar heeft hij diverse managementfuncties vervuld, maar ook waardevolle ervaring opgedaan in de operatie.

Aart van Haren, algemeen directeur PLUS: "Met Henk hebben we iemand aangetrokken die alles in huis heeft om deze commerciële rol succesvol vorm te geven. Hij heeft een rijke ervaring, een passie voor transformatieprojecten en brengt energie en ondernemerschap. Ik kijk enorm uit naar onze samenwerking en heet hem van harte welkom bij PLUS."

Bron: Plus

Publicatiedatum: