Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Odin-winkel aan de Bankastraat in Den Haag geopend

"Heel warme reacties van de buurtbewoners en de ondernemers om ons heen"

Tholen - De 38ste Odin winkel is afgelopen zaterdag 5 oktober geopend aan de Bankastraat in Den Haag. Voor bedrijfsleider Geert Knoester is dit de achtste Odin winkel waar hij bij betrokken is.

"Een gave klus weer. Het is zo mooi geworden. We wilden eigenlijk in het voorjaar openen, maar toen waren de bouwvergunningen nog niet rond. Het was een flinke verbouwing. Zo waren er wat niveauverschillen in de winkel. Daarom is de vloer gelijkgetrokken en er is hierdoor veel ruimte bijgekomen. Het gaat om een vierkante winkel die heel ruim oogt, terwijl de winkeloppervlakte niet bijzonder groot is."

Geert is heel trots op het eindresultaat. "De grote ramen zorgen voor heel veel lichtinval. Dat maakt het tot een fijne open winkel. Ook zitten we in een heel mooie buurt. De eerste reacties zijn heel warm, zowel van de mensen uit de buurt als van de ondernemers om ons heen. Best veel klanten kennen ons al vanuit de andere Odin-winkel in Den Haag, aan de Aert van der Goesstraat. We zitten tussen Scheveningen en het centrum van de stad en mensen zijn heel erg blij dat ze nu bij ons boodschappen kunnen komen doen."

Odin-directeur Merle Koomans van den Dries geeft aan dat het een flinke verbouwingsklus was, met muurdoorbraken, compleet nieuwe plafonds en het oplossen van vloerhoogteverschillen en stroomvoorzieningsvraagstukken. "Maar het resultaat mag er zijn, vind ik. Met de complimenten voor ons super bouwteam, alle hulptroepen en uiteraard ook de collega's die de winkel gevuld hebben met producten." Afgelopen vrijdag is met het team geproost op een mooie start en op 30 oktober staat de officiƫle feestelijke opening op de planning.

Voor meer informatie:
Geert Knoester
Odin Den Haag Bankastraat
Bankastraat 16-18
2585 EN Den Haag
070 2055765
[email protected]
www.odin.nl