Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van de Ven vers, vlees en waren helpt AGF-specialisten te groeien

Consumenten zijn geïnteresseerd in lokaal en vers voedsel en transparantie. Met deze ingrediënten kunnen AGF-speciaalzaken en boerderijwinkels zich onderscheiden van de supermarkt. Naast losse producten is maaltijdgemak tegenwoordig een belangrijk onderdeel van het assortiment. Totaalleverancier en groothandel Van de Ven vers, vlees en waren is al meer dan 50 jaar actief in Zuid-Nederland en helpt ondernemers bij de groei van hun bedrijf.

De van oorsprong slagerijgerichte groothandel is inmiddels ook bekend geraakt in de AGF-branche, vertelt Ruud Jansen, van Van de Ven vers, vlees en waren. "Wij bieden een breed scala aan recepten, hoogwaardige verpakkingsmaterialen en natuurlijk de benodigde producten voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Van verfijnde basissauzen tot kwalitatief hoogwaardige halffabricaten – wij leveren alles wat AGF-speciaalzaken nodig hebben om hun aanbod te verrijken."

In het assortiment hebben ze ook producten voor ondernemers die minder ervaring hebben met verse vleesproducten. "Speciaal voor die groep bieden wij voorgegaarde vis- en vleesopties aan. Deze zijn eenvoudig, veilig en snel toe te passen in verschillende maaltijden of als losse verkoop."

Van de Ven vers, vlees en waren biedt echter niet alleen producten. Ruud: "Wij doen nét dat beetje extra voor onze klanten. Naast ons uitgebreide assortiment bieden wij gerichte verkooptrainingen, workshops en masterclasses om versspecialisten te helpen hun bedrijf verder te laten groeien. Onze vertegenwoordigers en vaktechnisch adviseur denken actief mee over hoe klanten hun producten het beste kunnen bereiden en verkopen. Wij bieden deskundig advies en praktische tips om het maximale uit een assortiment te halen, zodat onze klanten hun aanbod kunnen optimaliseren."

Voor meer informatie
Ruud Jansen
Van de Van vers, vlees en waren
Tel.: +31 (0) 27 00 32 64
www.vandevenvers.nl

Publicatiedatum: