Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fruit World

"Argentijnse peren zullen tekorten in de VS en Europa opvangen"

"Dit jaar was over het algemeen een goed seizoen voor de Argentijnse perenexport", zegt Santiago Lyons, commercieel directeur van Fruit World. "Wat betreft volume en kwaliteit was het een uitzonderlijk seizoen voor alle exportbedrijven in Argentinië, met 6% meer volume ten opzichte van 2023."



"Voor het seizoen 2025 verwachten we een grote vraag in Noord-Amerika naar peren uit Argentinië, aangezien er een daling is van Green Anjou en Green Bartlett met respectievelijk 26% en 18%. Hierdoor zal de Europese vraag ook stijgen, aangezien de Conference perenoogst ongeveer 15% minder is. Het herstel van Abate in Italië is aanzienlijk, maar heeft nog niet het volledige potentieel bereikt en zal een impact hebben op onze export van deze variëteit. Wat Williams in het algemeen betreft, ligt de oogst 30% hoger, maar onze oogst van zou de vraag perfect moeten overlappen. Fruit World zal vanaf week 5 in 2025 aanwezig zijn met hun premium perenmerk Don Elias om de tekorten in Europa aan te vullen," legt Lyons uit.

Hij zegt dat het nog te vroeg is om te praten over de komende perenoogst in Argentinië. "Het is nog te vroeg voor de oogst, vooral om over cijfers te praten, maar we verwachten weer een goed seizoen met stabiele volumes als vorig seizoen, met mooi schoon fruit en grotere maten over het algemeen," stelt Lyon.



"Fruit World zal opnieuw aanwezig zijn op deze editie van Fruit Attraction en verwelkomt al onze partners en vrienden wereldwijd om ons te bezoeken op onze stand in het Argentijnse paviljoen om onze programma's voor het seizoen 2025 te bespreken."

Klik hier om alvast een afspraak te maken met het team van Fruit World. Bezoek Fruit World in Madrid Hal 4 C20.

Voor meer informatie:
Santiago Lyons
Fruit World S.A.
Tel: +54 9 11 4160 4885
[email protected]
www.fruitworld.com.ar

Publicatiedatum: