Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Thierry Aartsen (VVD) op bezoek bij Heemskerk fresh & easy in het kader van arbeidsmigratie

Thierry Aartsen van de VVD ging maandag 7 oktober op bezoek bij Heemskerk fresh & easy. "Dit bezoek bood een unieke gelegenheid om onze gezamenlijke inzet van internationale medewerkers in de groentebewerking te tonen", zo schrijft OTTO Work Force.

Innovatie en Automatisering
Algemeen directeur Jantine Heemskerk leidde de rondleiding en benadrukte hun voortdurende inzet op automatisering en robotisering. Deze technologieën spelen een cruciale rol in het verhogen van het arbeidsrendement en het verbeteren van de productieprocessen. Ondanks deze technologische vooruitgang blijft de inzet van internationale medewerkers ook de komende jaren essentieel voor het bedrijf, zo gaf ze aan. "Zo kan Heemskerk gezond eten lekker én makkelijk blijven maken voor de consumenten in Nederland en Europa."

Belang van Arbeidsmigratie
"Tijdens het bezoek werd duidelijk hoe goed georganiseerde arbeidsmigratie bijdraagt aan het welzijn van zowel de medewerkers als het bedrijfsleven in Nederland", vervolgt het team van OTTO Work Force. "Thierry Aartsen, die recent het visiestuk van de VVD over arbeidsmigratie schreef, kreeg inzicht in hoe wij bij Heemskerk fresh & easy arbeidsmigranten integreren en ondersteunen. Dit bezoek onderstreepte het belang van een gebalanceerde benadering van arbeidsmigratie, waarbij zowel innovatie als menselijke inzet centraal staan."

Voor meer informatie:
Heemskerk fresh & easy
Vinkenweg 32
2231 NS Rijnsburg
Tel: +31 71 402 13 38
[email protected]
www.heemskerkfresh.com

OTTO Work Force
Keizersveld 51
5803 AP Venray
+31 478 529 999
[email protected]
www.ottoworkforce.eu

Publicatiedatum: