Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Agata aardappel

Chef onthult geheim van winnend frietrecept

Alexandre Laigo, gekroond tot kampioen op het wereldkampioenschap friet in Arras, schrijft zijn winnende friet toe aan de Agata aardappel, een wasachtige variƫteit met een lichtgele schil. Deze in rundvet gebakken aardappelen hielpen Laigo de categorie "meest authentieke friet" te winnen, wat meer dan 50.000 frietliefhebbers in verrukking bracht. Zijn restaurant, Badem Concept Tartare in Angers, zal na zijn overwinning naar verwachting een grote toeloop krijgen, net als de winnaar van vorig jaar.

Publicatiedatum: