Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage: Netwerkreceptie met Nederlandse ambassadeur Roel Nieuwenkamp in stand Holland Fresh Group

Tholen - Op de eerste dag van de beurs vond er weer een informele netwerkborrel plaats van de Nederlandse ambassadeur in Madrid, Roel Nieuwenkamp, ter gelegenheid van Fruit Attraction 2024 in de stand van de Holland Fresh Group.

Roel Nieuwenkamp hield voor het derde jaar een korte toespraak voor de genodigden. "Het is altijd fijn om de mede-Nederlanders te bezoeken op de beurs. Deze beurs zitten we op zo'n 150 Nederlandse bedrijven waar we enorm trots op zijn! Van een taugé-handelaar, tot dadels met chocolade erop en een waterzuiveringsbedrijf uit Nederland. Deze combinatie maakt de Nederlandse inzending voor Spanje uniek," aldus Roel.

Ook ging hij in op de internationale vrachttrein, die in de loop van 2024/25 moet gaan rijden van Valencia via Rotterdam naar Oslo. Hierdoor wordt de reistijd van Valencia naar Oslo een etmaal korter dan over de weg. Hij bedankte alle Nederlandse standhouders, en de avond werd afgesloten met een lekker hapje en drankje.

Klik hier voor foto's van de netwerkreceptie