Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koppert Cress lanceert Tahoon Tops en Olympia Cress

Koppert Cress introduceert twee nieuwe smaakmakers in haar assortiment: Tahoon® Tops en Olympia Cress. "Deze nieuwe specialty en cress bieden chefs nieuwe mogelijkheden om hun gerechten te verrijken met unieke smaken en visuele aantrekkingskracht", zo meldt het bedrijf.

Tahoon Tops: Een nootachtige smaak met een knapperige bite
"Tahoon Tops, de nieuwe specialty variant van de populaire Tahoon Cress, heeft een nootachtige smaak die doet denken aan geroosterde hazelnoten met subtiele hints van shiitake-paddenstoelen en gebakken uien. Deze eetbare plant, afkomstig uit de Himalaya, heeft een rijke historie als delicatesse in lokale gerechten en wordt nu beschikbaar gesteld voor de moderne keuken."

Olympia Cress: Subtiele zoetheid en anijs voor een frisse twist
"Olympia Cress is een aromatisch en decoratieve cress met een verfijnde anijssmaak. Deze cress, afkomstig uit het Middellandse Zeegebied, biedt een frisse twist aan een breed scala van gerechten, waaronder vis, schaaldieren, salades en zelfs desserts en cocktails. In sommige gevallen kan Olympia Cress zelfs dienen als een verrassende vervanger voor dille."

Voor meer informatie:
Koppert Cress
Tel.: +31 174 242819
[email protected]
www.koppertcress.com

Publicatiedatum: