Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SPAR Kroatië opent ultramodern logistiek centrum

Italië: Crai introduceert nieuw bedrijfsmodel gericht op nabijheid en duurzaamheid
Ter gelegenheid van de presentatie van het eerste duurzaamheidsverslag van het bedrijf kondigde CEO Giangiacomo Ibba aan dat Crai zich richt op nabijheid omdat tijd een kostbaar goed is geworden voor consumenten, aldus een bericht in de Corriere della Sera.
Bron: esmmagazine.com

Kroatië: SPAR opent ultramodern logistiek centrum
SPAR Croatia heeft zijn nieuwe logistieke centrum geopend in Donja Zdenčina, gelegen in de gemeente Klinča Sela bij Zagreb. Het centrum heeft een oppervlakte van 75.000 m² en betekent een grote vooruitgang in de bevoorrading van 140 SPAR- en INTERSPAR-winkels in 55 steden in Kroatië.
Bron: spar-international.com

VK: Sainsbury's Lab store creëert 'next level' winkelervaring
Sainsbury's winkel in Cobham, Surrey, is een van de 'labs' van de retailer voor zijn test- en leeraanpak, waar meer dan 100 "experimenten" zijn uitgeprobeerd. In de Cobham-winkel is meer ruimte gemaakt voor voedsel, met een "heel ander" uiterlijk dan een traditionele Sainsbury's-supermarkt, aldus CEO Simon Roberts. Er worden nu meer groenten, fruit, vlees, vis en gevogelte aangeboden.
Bron: grocerygazette.co.uk

Inflatie Roemenië daalt in september naar 4,6%
De jaarlijkse inflatie in Roemenië is sterk gedaald van 5,1% in augustus naar 4,6% in september, volgens het officiële jaarverslag van het statistiekinstituut INS. Wat voedingsmiddelen betreft, werden de grootste prijsstijgingen op jaarbasis genoteerd voor (geconserveerde) groenten: 13,79%, geconserveerd fruit: 9,8%, wijn: 8,25% en citrus: 7,73%.
Bron: romania-insider.com

Publicatiedatum: