Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tzone presenteert dataloggers

"De start van het seizoen op het zuidelijk halfrond zal ongetwijfeld een impuls geven aan de handel in groenten en fruit in de komende maanden. En daarbij wordt de rol van temperatuur- en vochtigheidsloggers steeds belangrijker. TT19SI is een draadloze 4G-logger met hoge meetnauwkeurigheid die realtime monitoring van temperatuur, vochtigheid, licht, trillingen en positionering mogelijk maakt", zegt Liko Xiao, voorzitter van Tzone.

"TT19SI stuurt de gegevens via het 4G-netwerk naar het backendsysteem voor analyse. De gegevens worden opgeslagen in de cloud en er is ook een back-up via een USB-poort voor het downloaden van de gegevens in PDF-formaat. Via het platform wordt de koudeketen volledig zichtbaar, waardoor de transportefficiëntie wordt verbeterd en productverlies wordt verminderd."

"Dit product is een geüpgraded model van de TT18-4G-S, die een energiezuinige werkingsmodus, een sterk anti-interferentievermogen, een hoge nauwkeurigheid en een snelle reactiesnelheid heeft. De gebruikstijd is tot 120 dagen."

Naast de TempU-serie en TT-serie biedt Tzone ook Bluetooth-loggers, draadloze LoRa LoRaWan-sensoren, Lora-gateways en andere apparaten om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen. "We hebben 18 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van temperatuur- en vochtigheidsapparaten in onze eigen fabrieken. We controleren strikt de kwaliteit van de producten, we waarborgen de levertijd en we leveren perfecte pre-sales en after-sales diensten."

Tzone is standhouder op de komende Global Produce & Floral Show van 17 t/m 19 oktober in Atlanta (stand BC903).

Voor meer informatie:
Liko Xiao
Tzone Digital Technology Co.
Tel: +86 152 2096 3858 (China)
[email protected]
www.tzonedigital.com

Publicatiedatum: