Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Afhaalsysteem voor bestellingen, maaltijden en gekoelde food- en drankproducten

24/7 open met de Fresh Delivery Box

Net zo lang openblijven als supermarkten is voor veel zelfstandig ondernemers een uitdagingen. Met een stukje techniek op de stoep kun je de openingstijden van je winkel verlengen tot zelfs 24/7. NordCap Nederland en Tastylockers zijn namelijk een samenwerking aangegaan om de Fresh Delivery Box – Versbox opnieuw in de markt onder de aandacht te brengen.

De Fresh Delivery Box is een smart versbox systeem waarmee bedrijven uit de foodsector hun gekoelde producten 24/7 aan consumenten kunnen aanbieden middels een afhaalfunctie. Het bestaat uit een gekoeld versboxsysteem met 8 tot 14 modulair in te delen vakken dat eenvoudig te koppelen is aan een website of webshop. Het werkt als volgt: klanten bestellen online een koelverse maaltijd, foodproduct of drank. Ze ontvangen een code die gekoppeld is aan het systeem. Daarmee opent de klant de bijbehorende versbox en kan zijn bestelling 24/7 afhalen op een voor hem geschikt tijdstip.

Speciaalzaak ondernemers kunnen hiermee hun openingstijden verlengen ten opzichte van het grootwinkelbedrijf, zonder dat daarbij de winkel geopend hoeft te zijn. Tegelijkertijd geeft het de ondernemer de flexibiliteit om de bestellingen klaar te maken op de daluren op de dag, wat een gunstig effect heeft op de drukte tijdens openingstijden en zorgt voor efficiency.

Mentaal gemak
De virtuele reserveringsmodule haakt aan bij trends als personalised food, digitalisering en de vraag naar meer mentaal gemak consumenten. "Wij zien met ons bedrijf Tastylockers de vraag naar onbemande oplossingen de laatste jaren toe nemen, zeker in deze tijden waar personeelstekort en happiness van personeel hot topics zijn," aldus Michiel de Graaf, directeur/ mede eigenaar van Tastylockers.

"Techniek kan ondernemers helpen hun processen te vereenvoudigen, waardoor ze efficiënter met hun operatie om kunnen gaan. We zien het terug in de horeca waar we oplossingen bieden voor cateraars, hotellerie en leisureparken. We zijn erg blij dat we deze Versbox aan ons portfolio kunnen toevoegen om nu ook een gepaste oplossing bieden aan speciaalzaakondernemers, foodspecialiteitenwinkels en traiteurs om in te spelen op het mentale gemak."

Versbox bij De Rooij

Het Fresh Delivery Box -afhaalsysteem is gekoppeld aan de vending app-tool Woyti. "Je kunt hiermee inspelen op voedselverspilling door dagverse producten die 'over' zijn hieraan te bieden. De consument kan zo online en op afstand de beschikbaarheid en voedselinformatie zien en desgewenst de producten reserveren", aldus Michiel.

Maaltijden en vers pakketten
Ook voor bedrijfsverzamelgebouwen of wooncomplexen biedt de Fresh Delivery Box uitkomst, zowel voor de bewoners als voor de bezorgers. Michiel: "In veel steden zie je de busjes af en aanrijden van bezorgdiensten, of het nu leveranciers van maaltijdpakketten of de boodschappen zijn. Als klant moet je daarvoor thuis zijn, waardoor er een hoge concentratie bezorgingen plaats vindt buiten kantooruren. Met de installatie van de Fresh Delivery Box in je pand, kun je dit voorkomen. De pakketbezorger kan direct alle verzamelde bestellingen in de lockers plaatsen buiten de drukke tijden en als bewoner kun je dit ophalen als je thuiskomt. Zo snijdt het mes aan twee kanten; het voorkomt een hoop beweging in de wijken van rijdende busjes (veiligere buurt) en biedt gemak voor zowel de klant als de bezorger."

Publicatiedatum: