Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marc-Jan Kivits treedt toe tot directie Superunie

Met ingang van 1 oktober 2024 verwelkomt Superunie Marc-Jan Kivits in haar directieteam. Marc-Jan is sinds 2010 werkzaam bij Superunie en brengt een schat aan ervaring mee op het gebied van zowel Eigen Merken als A-Merken, zo geven ze aan. Het directieteam bestaat nu uit Boudewijn van den Brand (CEO), Said Belhassan (CPO Vers en AGF), Marc-Jan Kivits (CPO A-Merken en Eigen Merken) en Bas Van Maren (CFO).

"Marc-Jan is binnen Superunie een bekend gezicht, en zijn expertise en focus op langdurige relaties met leveranciers en leden zijn van onschatbare waarde. Hij neemt de rol over van Said Belhassan, die deze rol ad-interim vervulde naast zijn functie als CPO Vers en AGF. Met Marc-Jan aan boord zijn we klaar voor de toekomst! Samen met onze leden en het management bouwen we verder aan onze langetermijnstrategie."

Marc-Jan: "Mijn focus ligt op de ontwikkeling van zowel A-Merken als Eigen Merken. Daarnaast blijf ik me onveranderd inzetten voor het succes van Superunie en het ondersteunen van de mensen uit mijn team. Samen werken we continu om Nederlanders dagelijks te voorzien van goed eten tegen een goede prijs."

Nog meer nieuws over Superunie, want het Zuid-Koreaanse retailconcern Lotte sluit zich aan bij het internationale inkoopverbond EMD, waar vanuit Nederland Superunie lid is, zo schrijft Distrifood. Lotte sluit zich als zogenoemd associate member aan bij EMD, een status die ook het Australische Woolworths en het Nieuw-Zeelandse Progressive Enterprises hebben. Lotte is een van de grootste retailers van Zuid-Korea, met ook vestigingen in andere Aziatische landen

Bron: Superunie

Publicatiedatum: