Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Direct Fresh International maakt inhaalslag met ERP-systeem van Korpershoek FreshFood

Direct Fresh International is live met Dynamics Business Central i.c.m. FreshFood als add-on van Korpershoek FreshFood Solutions. Ze slaan hiermee een nieuwe automatiseringsslag in hun processen en halen een stukje achterstand weer in. Na een kort maar krachtig selectietraject, en een daaropvolgende succesvolle implementatie, gebruikt de AGF-importeur en exporteur uit Venlo nu het ERP-systeem van Korpershoek FreshFood om hun processen te ondersteunen en hun klanten te ontzorgen.

Met ruim 16 jaar ervaring op te teller in de AGF-sector weten de eigenaren van Direct Fresh International, Marcel Schreinemachers en Aryan van Midden, wat er nodig is om hun klanten te bedienen. Het bedrijf met vers-experts gaat voor een low cost/high service onderneming en is voor het verder uitrollen van die visie op zoek gegaan naar een nieuw ERP-systeem.

"Met het vorige ERP liepen we tegen beperkingen aan," vertelt Marcel Schreinemachers, Directeur bij Direct Fresh International. "Niet omdat het niet goed werkte, maar we wilden door automatiseren en het vorige systeem leende zich daar niet goed genoeg voor. Na een aantal goede gesprekken met Peter Korpershoek van Korpershoek FreshFood hebben we het vertrouwen naar elkaar uitgesproken met dit als resultaat. Wij zien Korpershoek FreshFood als partner voor de toekomst, met een langetermijnvisie, maar ook een partner die meedenkt in onze processen. Ze hebben inmiddels zoveel ervaring in de AGF dat ze ons enorm snel begrijpen."

Keuze voor add-on 'FreshFood' als AGF-standaard
Met de keuze voor het ERP-systeem Business Central i.c.m. FreshFood als add-on breidt Direct Fresh International het gebruik van de softwareoplossing uit. FreshFood was al in gebruik bij bedrijven in de AGF-sector, maar opnieuw wordt het draagvlak hiermee uitgebreid. FreshFood is ontwikkeld voor de AGF- en foodsector en officieel gecertificeerd door Microsoft en daarom ook beschikbaar in de appsource als toevoeging (add-on) op Dynamics Business Central.

Marcel Schreinemachers: "Toen we de keuze voor Korpershoek FreshFood maakten, wisten we dat deze module volop in ontwikkeling was en zou blijven. Daar besloten we bij in te stappen. Dat zorgde ervoor dat we niet alleen gebruik konden maken van de laatste functionaliteiten ontwikkeld in voorgaande projecten, maar ook met nieuwe toepassingen konden komen om onze processen beter te ondersteunen."

Met het nieuwe systeem kan Direct Fresh International vertrouwen op relevante functionaliteiten en deze naar een volgend niveau tillen. In vervolgfases zal bijvoorbeeld gekeken worden naar optimalisatie in de samenwerking met logistieke dienstverleners, een directe bankkoppeling voor het synchroniseren van een transacties, BI dashboards, etc. Tevens zal er worden gekeken naar toevoegingen welke gerealiseerd worden vanuit Korpershoek FreshFood en deze ook worden geïmplementeerd als toevoeging.

Voor meer informatie:
Peter Korpershoek
Korpershoek FreshFood Solutions
Mob: +31 6 36 29 34 59
[email protected]
https://kffs.nl/

Direct Fresh International
Marcel Schreinemachers
Tel: +31 77 2202201
[email protected]

Aryan van Midden
Tel: +31 77 2202201
[email protected]

Publicatiedatum: