Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verticale verpakkingsmachine met modulair ontwerp

JASA Packaging Solutions zal zijn toekomstvisie voor de verpakkingssector aan de internationale markt presenteren op de aankomende Global Produce Show. Dit jaar is het hoogtepunt van de tentoonstelling de introductie van JASA's nieuwste innovatie: de NXXT generatie verticale verpakkingsmachines, die verbeteringen biedt in efficiëntie, veiligheid en modulair ontwerp.

Volgens het bedrijf onderscheidt de NXXT machine zich van alle andere machines op de markt. De machine is ontworpen voor eenvoudige reiniging, snelheid en flexibiliteit, en verhoogt de veiligheid van de operator. Daarnaast zijn energiezuinigheid en onderhoudsgemak gegarandeerd. Met zijn hogere verwerkingssnelheden voldoet de NXXT aan de veranderende behoeften van de verpakkingssector en biedt hij de perfecte balans tussen efficiëntie, gebruiksgemak en service. Eduard de Haan, voormalig CEO van JASA: "Met de huidige technologie kunnen al onze ideeën en die van onze klanten naadloos worden geïmplementeerd in de NXXT."

Modulair denken: een visie voor de toekomst
De NXXT-generatie omvat een modulair concept, opgebouwd uit autonome modules om aan de diverse behoeften van de sector te voldoen. Deze modulaire aanpak biedt meer maatwerk en flexibiliteit, waardoor bedrijven verpakkingsoplossingen kunnen ontwikkelen die perfect aansluiten bij hun specifieke eisen. "Niets is onmogelijk; we kijken altijd naar wat mogelijk is," zegt De Haan. De naam van de machine, NXXT, weerspiegelt dit streven naar vooruitgang en voortdurende verbetering.

De Haan is trots op deze belangrijke stap voor JASA: "Dit is een heel mooi project. Onze focus ligt meer dan ooit op innovatie, internationalisering en professionalisering, met een sterke nadruk op klantenservice."

Een complete verpakkingsoplossing
Als systeemintegrator produceert JASA niet alleen verpakkingsmachines, maar beheert het ook het volledige weeg-, verpakkings- en end-of-line proces. De NXXT verpakkingsmachines zijn ontworpen om een complete oplossing te bieden, wat ze ideaal maakt voor bedrijven die op zoek zijn naar een gestroomlijnde, end-to-end aanpak van verpakken.

De Global Produce Show zal de mogelijkheden van de NXXT uitgebreid laten zien, met live demonstraties en uitleg over de functies. Bezoekers worden uitgenodigd om JASA's stand #C1627 te bezoeken.

Voor meer informatie:
Joost Somford
JASA Packaging
Tel: +1 804 290 3683
[email protected]
www.jasapackaging.com/packaging-equipment/jasa-nxxt

Publicatiedatum: