Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sormac breidt productieoppervlakte uit met 3.000 m²

Sormac, leverancier van machines en lijnen voor de groenteverwerkende industrie, breidt haar afdeling constructie uit met een nieuwe hal van ruim 3.000 m². Het technologiebedrijf uit Venlo heeft het volledige proces van het ontwerpen van de machines tot de constructie en assemblage in huis. Met de nieuwe hal zullen de verschillende stappen in het proces nog beter op elkaar aangesloten zijn en de constructiecapaciteit wordt hierdoor verdubbeld. De productie wordt geautomatiseerd met een lasersnijmachine die ook 's nachts zonder toezicht zal werken.

"Dit wordt de fabriek van de toekomst: hogere productiecapaciteit en meer automatisatie", aldus Bert Haffmans, directeur-eigenaar van Sormac. De nieuwe productiehal wordt uitgerust met energie optimalisatie, zonnepanelen en voorzieningen die opgewekte energie op bepaalde tijden op slaan, zodat deze ingezet kan worden als het nodig is. De bouw van de nieuwe hal is gestart in oktober en zal eind maart 2025 opgeleverd worden.

De symbolische eerste paal werd geslagen door Jesse Haffmans, kleinzoon van directeur Bert Haffmans, in aanwezigheid van Elena Haffmans (foto rechts).

Voor meer informatie:
Sormac
Huiskensstraat 68
5916 PN Venlo
Tel.: +31 (0)77 351 84 44
[email protected]
www.sormac.com

Publicatiedatum: