Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Toma’amoris tomatensaus genomineerd voor Made in Kempen Award

Stoffels Tomaten kondigt aan dat haar Toma'amoris tomatensaus genomineerd is voor de Made in Kempen Award. "Wat begon als een klein bijproject is op korte tijd gegroeid tot een volwaardig product binnen het Stoffels gamma. We verwachten in 2024 de kaap van 60.000 verkochte potten te bereiken", aldus het team van Stoffels.

"Toma'amoris is een tomatensaus waarmee we aan de slag zijn gegaan met het idee uit grootmoeders tijd waarin op het einde van een warme zomer de overproductie aan tomaten wordt verwerkt tot saus. In deze perioden maken we heerlijke saus met tomaten die op hun toppunt zijn van smaak. Ook de tomaten met een niet perfect uiterlijk gaan mee in de pot. De lokale tomatensaus is gemaakt van 100% Belgische tomaten en is 100% natuurlijk. Vrij van bewaarmiddelen, toegevoegde suikers, smaakversterkers of kleurstoffen."

Stemmen voor Toma'amoris
"Om felbegeerde award te winnen hebben we de steun nodig van het publiek. Men kan dagelijks stemmen tot en met 3 november 2024. Elke stem brengt onze Toma'amoris tomatensaus een stap dichter bij de overwinning. Stemmen kan via de website van Made in Kempen, onder de regio Kempen."

Stemmen kan hier.

Voor meer informatie:
Stoffels Tomaten
Kleine Gammel 61
2310 Rijkevorsel
+32(0)3 314 24 48
[email protected]
www.stoffels-tomaten.be

Publicatiedatum: