Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DS Smith opent deuren van gerenoveerde Benelux Impact Centre

DS Smith opende vorige week de deuren van haar volledig gerenoveerde Benelux Impact Centre in Gent. "De nieuwe opzet verbindt bezoekers met wereldwijde verpakkings- & papierinnovaties, ondersteund door sterke lokale inzichten. Er valt veel te ontdekken - van virtuele walkthroughs in innovatie- & testlabs tot het kunnen zien en voelen van nieuwe papieren en verpakkingsoplossingen", aldus het bedrijf.

Kenmerken van het vernieuwde Benelux Impact Centre:

  • De vernieuwde 'retail area' toont inspirerende voorbeelden van verpakkingen uit heel Europa en biedt concrete oplossingen voor verschillende sectoren. In het hart van deze ruimte is een speciale ruimte waar klanten en DS Smith experts samen kunnen brainstormen, ontdekken en creĆ«ren.
  • Een digitale immersieruimte met wall-to-wall, state-of-the-art projecties om u mee te nemen in nieuwe virtuele simulaties zoals digital twins, internationale winkelfoto's en virtuele tours door een bos.
  • De circulariteitspassage toont duurzame, op papiervezel gebaseerde materialen en toekomstige innovaties die bijdragen aan een circulaire economie. Klanten krijgen inzicht in de mogelijkheden van gerecycleerde materialen en duurzame ontwerpkeuzes.

"De heropening van ons Benelux Impact Centre benadrukt onze toewijding aan innovatie en klantpartnerschap. Het centrum biedt een unieke omgeving waar bezoekers de volledige levenscyclus van duurzame verpakkingen kunnen ervaren," aldus Philip Bautil, Managing Director Benelux, DS Smith.

Voor meer informatie:
DS Smith
Coldenhovenseweg 130
6961 EH Eerbeek
tel. +31 (0)313 677 911
www.dssmith.com

Publicatiedatum: