Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Heffiq en ALAX Automation bundelen krachten

Tijdens Logistica Next van 5 tot en met 7 november 2024 in Utrecht presenteren Heffiq en
ALAX Automation hun strategische samenwerking voor intra logistieke oplossingen. Met de samenwerking spelen beide partijen in op de groeiende behoefte aan geautomatiseerde oplossingen.

Als exclusief dealer van Hyster en Yale hef- en magazijntrucks, levert Heffiq oplossingen op het gebied van intern transport. ALAX Automation biedt technologieën voor een efficiëntere workflow en logistiekbeheer.

Synergie in automatisering: De klant centraal
De samenwerking tussen ALAX Automation en Heffiq is gebaseerd op een gedeelde visie "Nederlandse bedrijven staan voor grote uitdagingen, zoals schaarste aan personeel en stijgende arbeidskosten. Automatisering en innovatie bieden een strategisch en concreet antwoord op deze problemen," aldus Gregory Ceuppens, Business Operation Manager bij ALAX Automation. Martijn Veerkamp, commercieel directeur van Heffiq, vult aan: "Met dit partnerschap kunnen we geavanceerde oplossingen bieden die de expertise van Heffiq combineren met de toonaangevende technologieën van ALAX Automation."

Toekomstgerichte automatiseringsoplossingen op Logistica Next
Tijdens Logistica Next presenteren ALAX Automation en Heffiq hun meest automatiseringsoplossingen, zoals de integratie van AMR en Cobots. "Deze oplossingen zijn ontwikkeld om bedrijven te helpen bij het vergemakkelijken en optimaliseren van hun intralogistieke processen. Een essentiële oplossing voor het verlagen van de bedrijfskosten en het verhogen van de operationele efficiëntie."

Heffiq en ALAX Automation zijn tijdens Logistica Next te vinden stand 07.A120.

Aanmelden kan hier

Voor meer informatie:
Heffiq
[email protected]
www.heffiq.nl

ALAX Automation
[email protected]
www.alax-automation.be

Publicatiedatum: