Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

STEF Nederland breidt warehouse uit in Zeewolde

STEF Nederland heeft een volgende stap gezet in de uitbreiding van hun warehouse in Zeewolde. Ze zijn begonnen met de bouw van een extra deel van 7.000 m², dat medio 2025 klaar zal zijn. Hierdoor wordt het totale oppervlak van het moderne logistieke centrum meer dan 62.000 m². Met deze uitbreiding speelt STEF in op de groeiende vraag naar opslagruimte voor levensmiddelen die op kamertemperatuur bewaard moeten worden, en er komen 12.000 extra palletplaatsen bij, zo melden ze.

Slimme investering
"De faciliteit wordt uitgerust met moderne technologieën, zoals energiezuinige LED-verlichting en smalle gangpaden, waardoor de doorvoer van goederen sneller en efficiënter verloopt en de beschikbare ruimte optimaal wordt benut."

Duurzaamheid en efficiëntie centraal
Naast de uitbreiding van de opslagcapaciteit worden er zes nieuwe docks toegevoegd en een pleinruimte van 1.200 m² ingericht om een snellere en efficiëntere goederenverwerking te realiseren.

Jan Prins, Algemeen Directeur van STEF Nederland, legt uit: "Deze uitbreiding is een strategische investering waarmee we niet alleen onze eigen groei faciliteren, maar vooral onze klanten nog beter kunnen ondersteunen in een steeds veranderende markt. Door te investeren in de nieuwste technologieën en duurzame oplossingen, blijven we de meest hoogwaardige logistieke diensten aanbieden binnen de voedingsindustrie."

Voor meer informatie:
STEF Groep
+31 (0)88 939 5000
www.stef.nl

Publicatiedatum: