Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Donderdag eerste Spaanse komkommers verkrijgbaar

Areaal Spaanse komkommers Kompany verder gegroeid

Vorig jaar is Kompany succesvol gestart met het telen van komkommers in Spanje. Dit heeft de coöperatie gerealiseerd door een nieuwe kas te bouwen en door toetreding van een Spaans lid tot de coöperatie.

"De formule die aan de basis van dit succes staat is gelijk aan die in Nederland", aldus de coöperatie. Kompany focust zich op een korte keten. "Wij staan direct naast de teler en legt voor hen de verbinding met de eindklant. Kosten zijn daardoor laag en dit komt het resultaat voor de telers ten goede. Voor onze klanten biedt dit naast een scherpe inkoopprijs ook diverse andere voordelen. Zo zijn ze jaarrond verzekerd van kwalitatief hoogwaardige komkommers, zij het uit Nederland of Spanje. Daarnaast hebben ze directe toegang tot een groot aanbod en is de volledige keten in beeld."

Dat dit succes niet onopgemerkt is gebleven, blijkt dat het areaal Spaanse komkommers bij Kompany dit jaar verder groeit. "Onze mogelijkheden zijn breed. Alhoewel de focus ligt op retail, zijn er ook altijd mogelijkheden voor het kopen van komkommers op dagbasis. We bieden zowel komkommers direct vanuit Spanje aan, als de mogelijkheid om ze te laden op ons DC in Venlo. Vanaf dit jaar zijn de Spaanse komkommers ook verkrijgbaar in het voor klanten zo vertrouwde "Ev'ryday" doosje. Herkenbaar maar wel in een Spaans jasje!"

Vanaf deze week (donderdag 24-10-2024) zijn de eerste Spaanse komkommers verkrijgbaar bij Kompany.

Voor meer informatie:
Kompany
Tel: 077-30 30 731/732
[email protected]
www.kompany.nl

Publicatiedatum: