Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

La Hacienda nieuw in het programma bij Keelings

Vanaf dinsdag 22 oktober is het merk 'La Hacienda' verkrijgbaar bij Keelings uit Barendrecht. "Bij veel mensen is dit merk nog bekend uit het verleden van de goede kwaliteit mango's en avocado's uit Peru. Vanaf week 43 zijn de gevlogen Kent mango's de eerste die zullen binnenkomen bij Keelings. Daarna zullen in een later stadium ook mango's per boot geladen gaan worden", vertelt Maurice Peters.

Voor Keelings is dit een mooie aanvulling op het eigen ananasprogramma. Maurice Peters laat weten dat afgelopen mangoseizoen uit Afrika heeft laten zien dat de klanten van Keelings graag naast ananas ook andere producten in goede kwaliteit willen laden. "En ananas en mango laten zich goed combineren qua temperatuur bij opslag en verladen."

"Wij hebben bewust gekozen voor het merk La Hacienda omdat wij naast ons Keelings merk willen werken met krachtige merken die staan voor een goede kwaliteit van het fruit. Dat zie je ook terug bij onze physalisleverancier Colombia Paradise, die al langere tijd gewaardeerd wordt om de houdbaarheid van zijn producten", aldus Maurice Peters.

Voor meer informatie:
Maurice Peters
Keelings International
Tel.: +31 (0)180 799356
[email protected]

Publicatiedatum: