Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Mpact Plastic Containers

Nieuwe Euro Jumbo bak voor export van AGF

In de AGF-sector is het essentieel om de juiste balans te vinden tussen kwaliteit en kostenefficiëntie. "Nu de trend naar het exporteren van groenten en fruit in bulkcontainers blijft groeien, onderscheidt de Euro Jumbo Bin® van Mpact Plastic Containers zich als een game-changer. Deze innovatieve oplossing is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van exporteurs, importeurs, verpakkingsbedrijven en telers en zal de normen voor het transport en de opslag van AGF in bulk naar een hoger plan tillen", aldus een leidinggevende van het bedrijf.

Dankzij een aantal belangrijke voordelen is het gebruik van bulkcontainers voor de opslag en het transport van AGF aanzienlijk toegenomen. Een van de belangrijkste voordelen is de verbeterde kwaliteitscontrole. Het verpakken van AGF in retailklare verpakkingen dichter bij het punt van consumptie helpt om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven, zodat verse producten in optimale conditie bij de klant aankomen en de klanttevredenheid toeneemt. Bulkcontainers stroomlijnen ook de activiteiten van verpakkingsbedrijven, zodat ze grotere volumes producten kunnen verwerken en opslaan, de arbeidskosten kunnen verlagen en productschade tot een minimum kunnen beperken.

Deze containers leveren ook kostenbesparingen op door lagere verpakkingskosten. Bovendien helpen de verbeterde bescherming en verwerking bij het minimaliseren van verspilling, wat leidt tot financiële winst en het bevorderen van duurzaamheid voor het milieu.

"Mpact Plastic Containers heeft de Euro Jumbo Bin ontwikkeld met het oog op uitmuntendheid en is gespecialiseerd in zowel de productie als de verhuur van deze bakken om de export van AGF van Zuid-Afrika naar Europa te ondersteunen. De Euro Jumbo Bin is ontworpen om te voldoen aan de Europese specificaties en kan naadloos worden geïntegreerd in de keten, zodat effectief kan worden voldaan aan de eisen van de markt," aldus het bedrijf.

Belangrijkste kenmerken:

  • Gladde, afgeronde binnenhoeken: helpen schade aan kwetsbare groenten en fruit tijdens het transport te minimaliseren, waardoor hun kwaliteit behouden blijft.
  • Geoptimaliseerde containervolumes: uitwendige wanden maximaliseren de verpakkingscapaciteit, zodat er meer producten in elke bak vervoerd kunnen worden.
  • Superieure ventilatie: meerdere sleuven zorgen voor een optimale luchtstroom, wat cruciaal is voor het behoud van de versheid van AGF.
  • RFID-tags: deze maken geavanceerde tracering mogelijk en vereenvoudigen het logistieke beheer, waardoor de traceerbaarheid in de hele keten wordt verbeterd.
  • Duurzame materialen: de bakken zijn gemaakt van volledig recyclebaar polypropyleen (PP) of polyethyleen met hoge dichtheid (HDPE), waardoor ze kunnen worden hergebruikt en minder impact hebben op het milieu.

Om flexibiliteit te bieden is de Euro Jumbo Bin zowel te huur als te koop, zodat bedrijven de vrijheid hebben om de beste optie voor hun behoeften te kiezen. Of u nu uw ketens wilt stroomlijnen met betrouwbare bulkcontainers van hoge kwaliteit of wilt kiezen voor een kosteneffectieve huuroplossing, Mpact Plastic Containers biedt opties op maat voor verschillende operationele vereisten.

Zodra de Euro Jumbo Bin aankomt in Europa, worden ze teruggebracht naar Zuid-Afrika of verkocht aan klanten in Europa, waardoor een gesloten systeem ontstaat dat de efficiëntie van de keten verbetert. "De Euro Jumbo Bin biedt een revolutionaire oplossing die klanten helpt aan deze eisen te voldoen," besluit de directeur.

Voor meer informatie:
Mpact Plastic Containers
[email protected]
www.mpact.cy

Publicatiedatum: