Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bergamo, donderdag 23 januari 2025

Derde editie Internationale zakelijke bijeenkomsten met retailers in Italië

De derde editie van de "Internationale Zakelijke Ontmoetingen met Retailers" vindt plaats op 23 januari 2025 in Bergamo. Dit evenement, georganiseerd door Fresh Food Leader, biedt één-op-één ontmoetingen tussen teeltbedrijven en inkopers van groenten en fruit van grote nationale en internationale retailketens.

Het is een exclusief evenement voor de AGF-sector op internationaal niveau, meer direct gericht op klanten en onmiddellijke commerciële respons met een veel lagere investering dan een beursdeelname met een stand.

De deelnemende inkopers waarderen de opzet van het evenement vanwege de formule van persoonlijke ontmoetingen, de zorgvuldig geplande agenda en de hoge kwaliteit van de deelnemende telers en teeltbedrijven. Daarnaast biedt het hen een uitstekende gelegenheid om lopende onderhandelingen af te ronden, het assortiment met bestaande leveranciers uit te breiden en relaties op te bouwen met nieuwe leveranciers.

De deelnemende retailers komen uit verschillende landen en hebben verschillende dimensies en commerciële strategieën. Ze groeien snel in het aantal supermarkten en in verkoopvolumes en moeten daarom nieuwe leveranciers vinden, streven naar verbreding van het assortiment om zich te onderscheiden of verkorten de keten door rechtstreeks bij de teeltbedrijven in te kopen.

Wat de telers waarderen aan het evenement is de mogelijkheid om direct in contact te komen met retailers die ze alleen nauwelijks zouden kunnen bereiken, het comfort en de efficiëntie om ze allemaal op één dag en op één locatie te ontmoeten. "Wat het evenement onderscheidt van andere evenementen is dat ontmoetingen niet aan het toeval worden overgelaten, maar vooraf worden georganiseerd," zegt een van de deelnemers.

Ze waarderen de keuze van de locatie, die gemakkelijk toegankelijk is en dicht bij de drie belangrijkste Italiaanse groothandelsmarkten ligt: Milaan, Verona en Padua, waar nationale bedrijven actief zijn die aan regionale retailers leveren. Bovendien gaat de waarde van het evenement verder dan ontmoetingen met retailers: ze komen ook in contact met andere teelt- en handelsbedrijven, wat een extra zakelijke kans creëert. Dit is te danken aan de opzet van het evenement dat netwerken bevordert.

De verpakkings- en rassenontwikkelingsbedrijven hebben tot nu toe goed gebruik gemaakt van deze gelegenheid om hun oplossingen rechtstreeks te promoten bij de inkoopmanagers van de grootschalige retailers, maar ook bij de deelnemende telers en wereldwijde toeleveringsbedrijven.

PROGRAMMA
Donderdag 23 januari

08:00 Registratie

09:00 Welkomstwoord

09:10 - 13:00 B2B-bijeenkomsten tussen teeltbedrijven en inkopers van grootschalige retailers

13:00 - 14:00 Business lunch voor alle deelnemers: zowel kopers als telers

14:10 - 17:00 B2B-ontmoetingen tussen productiebedrijven en inkopers van grootschalige retailers

17:00 Afsluiting & Cocktail Dinner Party

Hoe deel te nemen
De organisatoren garanderen minimaal vijf ontmoetingen met kopers. Telers en teeltbedrijven kunnen deelnemen aan het evenement tegen betaling van inschrijfgeld. Stuur een e-mail naar [email protected] om een offerte te ontvangen.

Lees meer over wat deelnemers over het evenement zeggen.

Voor meer informatie:
Fresh Food Leader
Tel.: +39 349 7404 885
[email protected]
www.freshfoodleader.com

Publicatiedatum: