Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

No Waste Army vindt afzet voor 100 ton sperziebonen van Brabantse teler

Een teler van sperziebonen uit het Brabantse Vessem die vreesde geen afzet voor zijn oogst te kunnen vinden, wordt geholpen door No Waste Army. Een inkoper nam deze ondanks gemaakte afspraken niet af, zo laat No Waste Army weten. "Het is een drama voor de boer, want de bonen hebben een waarde van 50.000 euro. Omroep Brabant schreef er een artikel over dat massaal aan ons hebben doorgestuurd. Daarom komen wij in actie, samen met The Happy Activist."

En met succes, zo blijkt nu. "Binnen 24 uur zijn alle bonen gered", zegt Thibaud van der Steen van No Waste Army tegen RTL. "Samen hebben we keihard gewerkt, en het resultaat mag er zijn. Sinds de actie voor de 100.000 kilo sperziebonen live ging, is het internet geƫxplodeerd!"

De teler kwam zelfs bij PowNed om te vertellen over de hoge nood. Hier werd gesteld dat de sperziebonen op het punt van levering stonden, maar de afnemer op het laatste moment koos voor Marokkaanse sperziebonen. Bekijk hier het item.

Bron: No Waste Army

Publicatiedatum: