Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Steeds meer ondernemers stunten vlak voor sluitingstijd met kortingen"

Steeds meer ondernemers, zoals Susan Keizer van Vishandel Keizer en Bakkerij Nollen, zetten in op kortingen voor sluitingstijd om voedselverspilling tegen te gaan, schrijft De Ondernemer. Keizer verkoopt actietassen vol voedsel voor een lage prijs en biedt ook maaltijden aan via de app Too Good To Go, wat nieuwe klanten aantrekt. Bakkerij Nollen introduceert 'Laatste Rondje', waarbij klanten twee uur voor sluitingstijd met korting brood en gebak kunnen bestellen via WhatsApp. De gezamenlijke inspanning van deze bedrijven toont een groeiende focus op het reduceren van voedselverspilling in Nederland. Lees hier meer.

Publicatiedatum: