Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Chocolade Chef breekt record met reusachtige bananensculptuur

Chef-kok Amaury Guichon maakte 's werelds grootste chocoladesculptuur van een banaan van 167,64 cm bij 75,1 cm, waarmee hij een tweede wereldrecord brak. Het beeldhouwwerk werd tentoongesteld in Las Vegas en toont een gedeeltelijk gepelde banaan met een in chocolade gedompelde punt. Amaury staat bekend om zijn ingewikkelde chocoladecreaties en heeft miljoenen volgers gekregen voor zijn vaardigheid om chocolade in kunst om te zetten, waaronder eerdere sculpturen van verschillende objecten. Hij beschreef de uitdaging van het beheersen van chocolade, die zowel vloeibaar als vast kan zijn op dezelfde temperatuur, waardoor precisie en creativiteit in zijn werk vereist zijn.

Publicatiedatum: