Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fingerlime, yuzu en Buddha's hand voor de kerstperiode

In de kerstperiode zijn consumenten op zoek naar unieke producten voor hun feestmaaltijden. Zowel de horeca als de handel spelen in op die behoefte en zien in de aanloop naar de feestdagen een duidelijke stijging van de vraag naar specialties, ook in het citrussegment.


Fingerlime en Buddha's hand

"We doen er alles aan om een ononderbroken levering te verzekeren. Importeurs en distributeurs kunnen probleemloos vertrouwen op ons exotisch citrusaanbod tijdens deze drukke feestperiode", zegt Pedro Juárez, commercieel directeur bij het Spaanse Nalans Citrus.

Nalans Citrus kan deze belofte waarmaken dankzij nauwe samenwerking met gespecialiseerde telers en voortdurende investeringen in teeltinnovaties. "Met onze aanpak kunnen we citrus van topkwaliteit zelfs in tijden van piekvraag leveren. Binnen heel Europa kunnen we producten aanbieden die verwerkt en verpakt worden binnen 24 uur na de oogst", aldus Juárez.

Groene yuzu

Een van de grootste successen van Nalans Citrus is de stabiele en jaarrond levering van in Spanje geteelde fingerlime. "Maar dit was nooit mogelijk geweest zonder de toewijding van onze contracttelers", benadrukt Juárez.

Nieuwe exotische citrussoorten voor de kersttafel
Nalans Citrus probeert de gastronomie te verrijken door nieuwe exotische citrussoorten naar Europa te brengen. "Dit jaar introduceren we met trots sudachi en kalamansi", vertelt Juárez. "Deze bijzondere citrussoorten geven kersttafels niet alleen een vleugje elegantie met hun uiterlijk en smaak, maar openen ook de deur naar culinaire vernieuwing."


Sudachi en kalamansi

Volgens Juárez bieden deze nieuwe producten importeurs en distributeurs een geweldige kans om zich te onderscheiden. Ze sluiten perfect aan bij de huidige trends in de moderne keuken. "Van verfijnde gerechten tot creatieve cocktails en desserts, onze exotische citrusvruchten zijn het perfecte ingrediënt voor een onvergetelijke en smaakvolle Kerst", besluit hij.

Voor meer informatie:
Pedro Juárez
Nalans Citrus
Mob: +34 609 31 51 70 (Spanje)
[email protected]
www.nalanscitrus.com