Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Komt het menu van de toekomst uit de groentekeuken?

De Vlaamse chef Michaƫl Vrijmoed, bekend van restaurant Vrijmoed in Gent, kookte samen met Luc Kusters van restaurant Bolenius in Amsterdam het negen-gangenmenu van toekomst, zo schrijft De Telegraaf. Beide chefs zijn aangesloten bij de organisatie We're Smart, die zich richt op duurzame, plantaardige keukens. Het menu, volledig zonder vlees of vis, benadrukte het belang van seizoensgebonden groenten en een duurzamere manier van koken, zoals het garen van groenten in de oven in plaats van koken in water. Lees hier meer.

Publicatiedatum: