Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jaarprogramma VLAM 2025

Een nieuw werkjaar is in zicht en VLAM is er klaar voor. Lokaal voedsel is strategisch belangrijk, maar de consument weet vaak niet waar dat voedsel vandaan komt, zo geeft de organisatie aan. VLAM legt de link tussen landbouw en voedsel en zet de kwaliteitsvolle producten van eigen bodem op de kaart. Dat gebeurt via initiatieven in de korte keten tot acties in media, verswinkels, horeca, scholen, enz.

"De signatuur en koepel van onze binnenlandse promotie blijft Lekker van bij ons, voor al het eetbare lekkers van onze productenkorf. Het is ook de naam van ons online platform, waar we inspiratie en informatie bieden en de mensen achter de producten aan het woord laten.

Voor sierteeltproducten uit Vlaanderen werken we onder de noemer Groen van bij ons. Ook hier hebben we de Vlaming heel wat te vertellen en te bieden.

In het buitenland profileren we Vlaanderen als kwalitatieve en innovatieve voedsel- en sierteeltregio, met de nadruk op acties in de ons omringende landen en Europa."

Bekijk hier het jaarprogramma van VLAM

Voor meer informatie:
Liliane Driesen
VLAM
+32 02 552 80 32
[email protected]
www.vlam.be

Publicatiedatum: