Een nieuw werkjaar is in zicht en VLAM is er klaar voor. Lokaal voedsel is strategisch belangrijk, maar de consument weet vaak niet waar dat voedsel vandaan komt, zo geeft de organisatie aan. VLAM legt de link tussen landbouw en voedsel en zet de kwaliteitsvolle producten van eigen bodem op de kaart. Dat gebeurt via initiatieven in de korte keten tot acties in media, verswinkels, horeca, scholen, enz.
"De signatuur en koepel van onze binnenlandse promotie blijft Lekker van bij ons, voor al het eetbare lekkers van onze productenkorf. Het is ook de naam van ons online platform, waar we inspiratie en informatie bieden en de mensen achter de producten aan het woord laten.
Voor sierteeltproducten uit Vlaanderen werken we onder de noemer Groen van bij ons. Ook hier hebben we de Vlaming heel wat te vertellen en te bieden.
In het buitenland profileren we Vlaanderen als kwalitatieve en innovatieve voedsel- en sierteeltregio, met de nadruk op acties in de ons omringende landen en Europa."
Bekijk hier het jaarprogramma van VLAM
Voor meer informatie:
Liliane Driesen
VLAM
+32 02 552 80 32
[email protected]
www.vlam.be