Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Hügli sauzen met wijnsmaak uit Piëmont

Een goede saus maakt een gerecht compleet. Het maken van een goede saus kost tijd, energie en vraagt om goede ingrediënten. Om foodprofessionals in de keuken te ondersteunen, introduceert Bresc vier nieuwe sauzen die aansluiten bij hun culinaire wensen. Alle vier de sauzen zijn bereid met de Barbera wijn uit de Piëmont.

Glace de viande
Een geconcentreerde reductie, ontstaan door vleesvocht langzaam in te koken tot een intense smaak is bereikt. Glace de viande wordt traditioneel bereid door vleesjus af te romen, in te dikken en te sudderen. Deze stappen worden verkort, zodat er, met dezelfde kwaliteit, direct verder kan worden gegaan met de mise-en-place.

Demi-glace
De demi-glace is een klassieke basis uit de Franse keuken, ontstaan door jus en espagnolasaus te combineren. Waar de normale bereiding vraagt om uren werk en een kalfsfond, levert Hügli een kant-en-klare oplossing.

Brasato al Barbera sauce
Geïnspireerd door het traditionele Italiaanse gerecht uit Piemonte, brengt de Brasato al Barbera saus de smaak van langzaam gestoofd vlees en Barbera wijn naar de keuken. Dankzij deze saus is de combinatie van wijn en gastronomie te proeven zonder urenlang stoven.

Sauce échalotte
De sjalottensaus met rode wijn is een aanvulling op vleesgerechten. In plaats van sjalotten te fruiten, wijn in te koken en bouillon te laten sudderen, is er onze kant-en-klare sjalottensaus voor de chef.

Horecava
Bresc introduceert de Hügli Premium sauzen op de Horecava, van 13 tot en met 16 januari in Amsterdam, op standnummer 8.119. De culinair adviseurs van Bresc laten er zien wat de mogelijkheden zijn met deze sauzen.

Voor meer informatie:
Bresc
Jakobsstaf 6
4251 LW Werkendam
T: +31 (0) 183 200 000
[email protected]
www.bresc.nl

Publicatiedatum: