Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wijn van geredde tafeldruiven in Rotterdamse haven

Wouter Bijl van de Rotterdam Urban Winery maakt circulaire wijnen van tafeldruiven die anders zouden worden weggegooid in de Rotterdamse haven, schrijft Indebuurt. Met zijn benadering wil hij duurzaamheid combineren met creativiteit, door reststromen om te zetten in unieke wijnen, zoals sparkling white en rosé. Hoewel er weinig bekend is over het maken van wijn van tafeldruiven, experimenteert Wouter in zijn 'lab' met verschillende technieken. Zijn passie voor duurzaamheid en wijn maken leidt tot spannende nieuwe producten, en hij hoopt in de toekomst ook glühwein, brandy en orange wine te creëren. Lees hier meer.

Publicatiedatum: