Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bejo’s Samantha genomineerd voor Fruit Logistica Innovation Award 2025

Bejo kondigt aan dat Bejo's Samantha is genomineerd voor de prestigieuze Fruit Logistica Innovation Award 2025. Samantha, de eerste savooie spitskool ter wereld, met een compacte vorm en een lange houdbaarheid. Dit maakt haar ideaal voor salades, roerbak- en grillgerechten.

Samantha onderscheidt zich door haar vorm en textuur binnen de traditionele koolcategorie. Haar uiterlijk en compacte formaat maken de kool zeer geschikt voor het groenteschap. Bovendien is ze gebruiksvriendelijk voor consumenten: gemakkelijk te snijden, verwerken en verpakken. Samantha heeft een lichtzoete smaak, is rijk aan vezels en vitamines, en past in de plantaardige trend.

Deze savooie spitskool biedt commerciƫle voordelen dankzij haar compacte formaat en spitse vorm, wat efficiƫnte verpakking en transport mogelijk maakt en afval vermindert. De spitskool kan geseald worden, wat de houdbaarheid verlengt. Dit draagt bij aan minder verspilling. Samantha speelt in op de plantaardige trend als een vezelrijke, voedzame optie.

Bron: Bejo

Publicatiedatum: