Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rob Luysterburg

NIEUWE TEELT

Het is even stil geweest. Gelukkig zijn we er weer!

Afgelopen jaar was een jaar van extremen (zoals bijna elk jaar). Helaas wel met de nodige schade in de akkerbouw, maar onze tuinbouwproducten hebben we altijd kunnen uitleveren. 2024 is ook het jaar waarin we onze eigen wijnen hebben gelanceerd. De wijngaard is een aantal jaar geleden aangeplant en nu drinken we van onze vruchten.

In 2025 zal een nieuw gewas zijn intrede doen op ons bedrijf: bloemkool. Waarom bloemkool? Een terechte vraag. Het is uiteindelijk om dezelfde reden waarom we ooit met asperges en snijbonen zijn gestart. Er is een goed gevoel over de marktontwikkelingen, diversificatie is risicospreiding en het past goed in onze arbeidsfilm. En vooral ook om het leuk en uitdagend te houden. Als we elk jaar hetzelfde doen, wordt het ook maar zo saai.

Publicatiedatum: