Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage

Horecabeurs Goes dit jaar anders dan anders

Tholen - Dinsdag 17 en woensdag 18 maart vond in Goes weer de Horecabeurs Goes. De 61e editie van de beurs werd afgetrapt met een feestelijke opening inclusief oesters en champagne. Het was hierdoor ook meteen druk op de beurs. De verwachting is dat er weer zo'n 10.000 bezoekers over de 10.000 meter beursvloer struinden.

Bekijk hier de fotoreportage

Het aantal aanwezige AGF-ers, tussen zo'n 350 deelnemers, worden er ieder jaar meer. Dit jaar was ook Bidfood van de partij met een groot paviljoen, wat ook weer zorgde voor nieuwe aangesloten bedrijven uit hun klantenbestand.

Het gros van de AGF-ers zat echter toch weer in de aardappelhoek met een record van acht aardappelbedrijven. Friet en aardappelen met schil, zonder schil, dik, dun, dippers, vers, geschild, voorgebakken, voorgekookt, gekruid, Extra en Ultra crunchy, etc.

Maar ook verschillende AGF-vers handelaren, zoals Van Gelder Groenten en Fruit, Tollenaar (die, nieuw, naast de aardappelen, nu ook een uitgebreid AGF-assortiment voor de horecaklanten aanbiedt) en ook een echt Zeeuws bedrijf KG Specialty met een breed assortiment verse en gesneden aardappelen, groenten en fruit.

Nieuwkomer op de beurs was Spronk Champignons, die in de culinaire straatjes van VHC Kreko te vinden was. Hier kon men ook de (blad)groenten van de Mooij Amsterdam vinden.

Foodtrend introduceerde vier nieuwe notenmixen en in vriesvers heeft Ardo op de beurs vier nieuwe salades gepresenteerd. Ook culinaire kruidenmixen, een grote verscheidenheid aan sauzen en dips waren weer goed vertegenwoordigd bij onder andere Verstegen Spices & Sauces, Bresc en Lisimo.

Ten slotte deelden vega-specialisten hun kennis en gaven weer een aantal echte Zeeuwse streekproducenten acte de présence, zoals onder anderen Wijndomein En Passant uit Driewegen, Zeeuws Zilt uit Kapelle en Zeeuwse Zon uit Krabbendijke. Kortom, er was weer voldoende te zien, te ruiken en uiteraard te proeven. Een geslaagde editie, zo bevestigt de organisatie.

Bekijk hier de fotoreportage

Voor meer informatie:
Horecabeurs Goes
www.horecabeursgoes.nl