Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ekoplaza

Deze gezellige club van telers, chefs en collega's uit de retail kwam samen om te brainstormen over een belangrijk onderwerp: hoe maken we groenten dé held op ons bord?🥬

Tijdens de inspiratiesessie bij de Vuurplaats Buitenkeuken in De Bilt liet chef Martijn Korving zien hoe biologische groenten zoals prei, spitskool en paprika's de zomerbarbecue moeiteloos kunnen stelen. Van gegrilde andijvie met aioli tot de verrassende Tatayoyo-paprika met een mango-achtige geur. Zo smaakvol dat iedereen er stil van werd!

Ons gezamenlijke doel? Volgend teeltseizoen nóg meer lokale groenten voor op de barbecue van onze vaste telers in het schap. Met handige recepttips en ideeën voor de klant om op een makkelijke én smakelijke manier aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten en fruit te komen.

Laten we samen biologische groenten op één zetten – ook bij jouw volgende barbecue!🫑🍆🥦🌶️

Rijk Zwaan, Udea B.V., Bimi® broccoli, Loverendale, #barbecue #groenten #duurzamereten #biologisch #ekoplaza #gezondevoeding

© Ekoplaza

Publicatiedatum: