Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Komkommer krijgt hip imago met salades, gegrild en sorbet

Komkommers zijn populairder dan ooit dankzij social media, vooral onder jongeren die de groente op creatieve manieren verwerken, zoals in salades, gegrild of als sorbet. Komkommer is botanisch gezien een vrucht, maar in de keuken wordt het als groente gebruikt. Voor wie inspiratie zoekt, zijn er recepten zoals een komkommersalade met sesamdressing, gegrilde komkommer met citrus en kruiden, en een verfrissende komkommer-muntsorbet.

Bron: De Stentor

Gerelateerde artikelen → Zie meer