Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tavola 2024

Wendy Lefevere en Wim De Meulenaer van de REO Veiling. De veiling had een kok meegenomen die allerlei gerechten maakten met de verse producten van REO
Wendy Lefevere en Wim De Meulenaer van de REO Veiling. De veiling had een kok meegenomen die allerlei gerechten maakten met de verse producten van REO
Bart en Ellen Nemegheer en Tiemen Deriemaecker van De Aardappelhoeve. Waar het bedrijf verleden editie nog voor een bescheiden stand had gekozen, was de nieuwe, uitgebreide stand al snel zichtbaar wanneer je de hal in liep. Het bedrijf zal binnenkort met haar The Potato Chef merk voor het eerst te vinden zijn in de Engelse schappen.
Bart en Ellen Nemegheer en Tiemen Deriemaecker van De Aardappelhoeve. Waar het bedrijf verleden editie nog voor een bescheiden stand had gekozen, was de nieuwe, uitgebreide stand al snel zichtbaar wanneer je de hal in liep. Het bedrijf zal binnenkort met haar The Potato Chef merk voor het eerst te vinden zijn in de Engelse schappen.
Tavola werd weer gehouden in de Kortrijk Xpo
Tavola werd weer gehouden in de Kortrijk Xpo
Michiel Van Fleteren (DV Fresh), Matthias De Fraeye (Frupeco), Dirk Verkinderen, Ann Depraeter (DV Fresh) en Kim Snauwaert (Frupeco) kwamen tijdens de Tavola naar buiten met haar gezamenlijke merk Bon Frais, waarmee DV Fresh (gespecialiseerd in groenten) en Frupeco (gespecialiseerd in fruit) samen producten direct naar de retail gaan vermarkten.
Michiel Van Fleteren (DV Fresh), Matthias De Fraeye (Frupeco), Dirk Verkinderen, Ann Depraeter (DV Fresh) en Kim Snauwaert (Frupeco) kwamen tijdens de Tavola naar buiten met haar gezamenlijke merk Bon Frais, waarmee DV Fresh (gespecialiseerd in groenten) en Frupeco (gespecialiseerd in fruit) samen producten direct naar de retail gaan vermarkten.
Célien Bulcke en Thijs Tanghe van De Mobiele Fruitpers
Célien Bulcke en Thijs Tanghe van De Mobiele Fruitpers
Isabelle Platteeuw en Julie D'heygere van Think Tomato. Het bedrijf had speciaal voor de gelegenheid een grote opblaasbare pastapot meegenomen
Isabelle Platteeuw en Julie D'heygere van Think Tomato. Het bedrijf had speciaal voor de gelegenheid een grote opblaasbare pastapot meegenomen
Amber Buzeijn en Jorn Van Rompaye van De Appelaere
Amber Buzeijn en Jorn Van Rompaye van De Appelaere
Sam Debruyn, Kevin Ringoot en Aitor Somers van JustBite stonden met haar gezonde snacks op de beurs.
Sam Debruyn, Kevin Ringoot en Aitor Somers van JustBite stonden met haar gezonde snacks op de beurs.
Tom van der Salm van De Notenbeurs. Het bedrijf zette haar duurzame cashewnoten uit Tanzania in de spotlight. Niet alleen kopen ze deze in het land in, maar ze werken ook op verschillende duurzaamheidsaspecten samen met de telers in het land.
Tom van der Salm van De Notenbeurs. Het bedrijf zette haar duurzame cashewnoten uit Tanzania in de spotlight. Niet alleen kopen ze deze in het land in, maar ze werken ook op verschillende duurzaamheidsaspecten samen met de telers in het land.
Yves Gielen van Tartivo, gespecialiseerd in verse truffels uit Italie. Ze stonden op de beurs met haar cashewnoten met aroma's van truffels. "Ik denk dat we de eerste zijn die een dergelijk product op de markt brengen."

Yves Gielen van Tartivo, gespecialiseerd in verse truffels uit Italie. Ze stonden op de beurs met haar cashewnoten met aroma's van truffels. "Ik denk dat we de eerste zijn die een dergelijk product op de markt brengen."

Davy Steelandt van Truffel.be, zoals de naam al suggereert, is het bedrijf gespecialiseerd in truffels en verschillende bewerkingen met het product.
Davy Steelandt van Truffel.be, zoals de naam al suggereert, is het bedrijf gespecialiseerd in truffels en verschillende bewerkingen met het product.
Raphaella Nolleau van Yacon & Co. Het gewas yacon is in Nederland en België nog niet echt bekend, maar dat van de natuurlijke suikers van de yacon lekkere stroop en zelfs pasta gemaakt kan worden, wilde het bedrijf op de Tavola bewijzen.
Raphaella Nolleau van Yacon & Co. Het gewas yacon is in Nederland en België nog niet echt bekend, maar dat van de natuurlijke suikers van de yacon lekkere stroop en zelfs pasta gemaakt kan worden, wilde het bedrijf op de Tavola bewijzen.
Barbara Minoodt en Yves Devos van The Juicy Group
Barbara Minoodt en Yves Devos van The Juicy Group
René de Zeeuw van Hoeksche Chips wilde het Belgische publiek kennis laten maken met de ambachtelijke chips van Nederlandse makelij.
René de Zeeuw van Hoeksche Chips wilde het Belgische publiek kennis laten maken met de ambachtelijke chips van Nederlandse makelij.
Harm Zom, Paul de Wit en Tim Van Roy (rechts) van Peka Kroef, vergezeld door hun chefs voor de dagen Boudewijn Egberts en Thierry Schurgers. De aroma's die van de keuken op de stand van Peka Kroef kwamen, geurden de hele hal
Harm Zom, Paul de Wit en Tim Van Roy (rechts) van Peka Kroef, vergezeld door hun chefs voor de dagen Boudewijn Egberts en Thierry Schurgers. De aroma's die van de keuken op de stand van Peka Kroef kwamen, geurden de hele hal
Kathleen Kelchtermans, Daan Sarens en Didier Detaille van Versalof. Ondanks een zeer moeizame winter in de witlof was het bedrijf in staat alles uit de velden te krijgen, waardoor ze haar klanten gewoon van witlof zullen kunnen voorzien.
Kathleen Kelchtermans, Daan Sarens en Didier Detaille van Versalof. Ondanks een zeer moeizame winter in de witlof was het bedrijf in staat alles uit de velden te krijgen, waardoor ze haar klanten gewoon van witlof zullen kunnen voorzien.
Lauren Verboom, Sander Kleinjan (Faia Foods) en Francine Boschma (Waterman Onions) deelden de stand met Roussel Onions. Faia Foods, wat een samenwerking is tussen Waterman, Sawari, Biesheuvel en Roussel, werd hiermee aan het Belgische publiek getoond. "Vooral de gembersapjes lopen opvallend goed hier."
Lauren Verboom, Sander Kleinjan (Faia Foods) en Francine Boschma (Waterman Onions) deelden de stand met Roussel Onions. Faia Foods, wat een samenwerking is tussen Waterman, Sawari, Biesheuvel en Roussel, werd hiermee aan het Belgische publiek getoond. "Vooral de gembersapjes lopen opvallend goed hier."
Joost Debeuckelaere van Waltson Chips stelde zijn nieuwe, en eerste ribbelchips, Sweet BBW- smaak tentoon op de Tavola.
Joost Debeuckelaere van Waltson Chips stelde zijn nieuwe, en eerste ribbelchips, Sweet BBW- smaak tentoon op de Tavola.
Drukke gesprekken op de stand van Allgro
Drukke gesprekken op de stand van Allgro
Jitse Van Eester, Danté Vannerom, Stan De Loose en Charlotte Vanden Bossche van Vander Zijpen
Jitse Van Eester, Danté Vannerom, Stan De Loose en Charlotte Vanden Bossche van Vander Zijpen
Vanessa Toye en Peter De Brauwer van De Notekraker
Vanessa Toye en Peter De Brauwer van De Notekraker
Jasmien Ysebaert en Mathias Van Hulle van Puur Patat
Jasmien Ysebaert en Mathias Van Hulle van Puur Patat
Twee debutanten op de Tavola. Enzafruit en Nicolai Fruit deelden een stand om ervaring op de doen op de beurs. Hier vertegenwoordigd door Guillaume Vancoilie (Nicolai), Greta Knapen (Enzafruit) en Hannah Nicolai (Nicolai).
Twee debutanten op de Tavola. Enzafruit en Nicolai Fruit deelden een stand om ervaring op de doen op de beurs. Hier vertegenwoordigd door Guillaume Vancoilie (Nicolai), Greta Knapen (Enzafruit) en Hannah Nicolai (Nicolai).
Jolet Koet en Serhan Toz van Yogi & Yousef. Het Nederlandse bedrijf bracht haar dadels naar de Belgische bezoekers.
Jolet Koet en Serhan Toz van Yogi & Yousef. Het Nederlandse bedrijf bracht haar dadels naar de Belgische bezoekers.
Alco Kappé en Luc Wolfs van Allnuts. Naast de verschillende noten, pinda's en gedroogde zuidvruchten van Allnuts stond het bedrijf ook met een display van het passieproject van Luc op de beurs; Champilly, wat snacks van gedroogde champignons maakt.
Alco Kappé en Luc Wolfs van Allnuts. Naast de verschillende noten, pinda's en gedroogde zuidvruchten van Allnuts stond het bedrijf ook met een display van het passieproject van Luc op de beurs; Champilly, wat snacks van gedroogde champignons maakt.
Sarah Geysen, Romy Helmonds, Petra Veldman en Paul Stoffels van Stoffels Tomaten
Sarah Geysen, Romy Helmonds, Petra Veldman en Paul Stoffels van Stoffels Tomaten
Guillian Buyse van Ranobo
Guillian Buyse van Ranobo
Felix Kooij van Noix Notenatelier zette op de beurs onder meer haar nieuwe mannenmix in de spotlight
Felix Kooij van Noix Notenatelier zette op de beurs onder meer haar nieuwe mannenmix in de spotlight
De beurshal was voor de gelegenheid gezellig aangekleed
De beurshal was voor de gelegenheid gezellig aangekleed
Cécile Thibaut van Reinette & Co.
Cécile Thibaut van Reinette & Co.
Frederic Bostyn van The Nutty Farmer
Frederic Bostyn van The Nutty Farmer
Jan Vandenabeele, Nancy Lams en Jarne Dejonghe van Roussel Onions, wat onder meer de FAIA-producten in de kijker wilde zetten tijdens deze editie
Jan Vandenabeele, Nancy Lams en Jarne Dejonghe van Roussel Onions, wat onder meer de FAIA-producten in de kijker wilde zetten tijdens deze editie
Ook de Gouden Tavola wordt op dinsdag 19 maart weer uitgereikt in Kortrijk
Ook de Gouden Tavola wordt op dinsdag 19 maart weer uitgereikt in Kortrijk
Het team van Haspengouw; Smaak Begint Hier. Een samenwerking tussen verschillende producenten uit de regio Haspengouw om samen haar lokale producten te vermarkten
Het team van Haspengouw; Smaak Begint Hier. Een samenwerking tussen verschillende producenten uit de regio Haspengouw om samen haar lokale producten te vermarkten
Filip Schelstraete, Jaap van Pijkeren en John Dorst van Schulp Vruchtensappen
Filip Schelstraete, Jaap van Pijkeren en John Dorst van Schulp Vruchtensappen
Aan het einde van de dag ging het Britse paviljoen nog even gezamenlijk op de foto. Naast het Verenigd Koninkrijk waren er meer landen met een paviljoen vertegenwoordigd op Tavola, zoals Frankrijk
Aan het einde van de dag ging het Britse paviljoen nog even gezamenlijk op de foto. Naast het Verenigd Koninkrijk waren er meer landen met een paviljoen vertegenwoordigd op Tavola, zoals Frankrijk