Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Businessclub Fresh Park Venlo bezoekt Scelta Mushrooms

Een warm welkom voor alle businessclubleden door de voorzitter Michiel Geraedts (Staay Food Group)
Een warm welkom voor alle businessclubleden door de voorzitter Michiel Geraedts (Staay Food Group)
Erik Franssen van Scelta Mushrooms vertelt over de innovatieve conserveringsmethode die zij ontwikkelden voor champignons
Erik Franssen van Scelta Mushrooms vertelt over de innovatieve conserveringsmethode die zij ontwikkelden voor champignons
Een van de twee productielijnen bij de Scelta Mushrooms verwerkingslocatie in Venlo
Een van de twee productielijnen bij de Scelta Mushrooms verwerkingslocatie in Venlo
Verse champignons worden gewassen en gecontroleerd
Verse champignons worden gewassen en gecontroleerd
Detail van de productielijn, gewassen champignons gaan richting weger 
Detail van de productielijn, gewassen champignons gaan richting weger 
Champignons worden door de weger verdeeld in Ecopouch-zakken
Champignons worden door de weger verdeeld in Ecopouch-zakken
Het verwerkingsproces is sterk gemechaniseerd. Krachtpatsers Betsie en Hubért zetten trays vol Ecopouch klaar voor verdere verwerking  
Het verwerkingsproces is sterk gemechaniseerd. Krachtpatsers Betsie en Hubért zetten trays vol Ecopouch klaar voor verdere verwerking  
Ecopouch gaan richting een controlepunt
Ecopouch gaan richting een controlepunt
Een laatste X-ray op vreemde delen 
Een laatste X-ray op vreemde delen 
De gevacumeerde Ecopouch, gevuld met champignons
De gevacumeerde Ecopouch, gevuld met champignons
De autoclaven worden volautomatisch gevuld en geleegd
De autoclaven worden volautomatisch gevuld en geleegd
Tijdens sterilisatie verliezen de champignons ongeveer 50% van hun vocht, dat verandert het uiterlijk van de Ecopouch, het vacuum blijft
Tijdens sterilisatie verliezen de champignons ongeveer 50% van hun vocht, dat verandert het uiterlijk van de Ecopouch, het vacuum blijft
Ook het inpakken gaat volledig automatisch
Ook het inpakken gaat volledig automatisch
Boxen met Ecopouch gaan richting palletiseerder
Boxen met Ecopouch gaan richting palletiseerder
Businessclubleden proeven Ecopouch champignons
Businessclubleden proeven Ecopouch champignons
Het eindresultaat
Het eindresultaat
Lei en Ali Mattheijsen zijn al jaren trouwe bezoekers van de evenementen die de Businessclub ograniseert
Lei en Ali Mattheijsen zijn al jaren trouwe bezoekers van de evenementen die de Businessclub ograniseert
Harm van Raaij geeft een update over de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair
Harm van Raaij geeft een update over de ontwikkelingen binnen Daily Trade Fair
Dion Giesen (Giesen Facilities) en Anky van Vegchel (Sumarbox) zijn ook vaste deelnemers bij de Businessclub
Dion Giesen (Giesen Facilities) en Anky van Vegchel (Sumarbox) zijn ook vaste deelnemers bij de Businessclub
Als medeoprichter van Daily Trade Fair voelt Lex Ebus zich thuis aan de bar op de beurs
Als medeoprichter van Daily Trade Fair voelt Lex Ebus zich thuis aan de bar op de beurs
Frank van Nieuwenhoven (Berry Packing Services) en Christian Heerings (Hines Fresh Park Venlo) bij aanvang van het 4-gangen diner in The Stage
Frank van Nieuwenhoven (Berry Packing Services) en Christian Heerings (Hines Fresh Park Venlo) bij aanvang van het 4-gangen diner in The Stage
Jan van Ooijen van Truckwash Freshpark
Jan van Ooijen van Truckwash Freshpark
John Hansen van Hansen Logistiek
John Hansen van Hansen Logistiek
Netjes uitgelijnd op de foto: Rob Menheere (LImax) Harm van Raaij (Daily Trade Fair), Albert Fleurkens (Limax) en Noud Broos (Staay Food Group)
Netjes uitgelijnd op de foto: Rob Menheere (LImax) Harm van Raaij (Daily Trade Fair), Albert Fleurkens (Limax) en Noud Broos (Staay Food Group)
Dresscode lijkt afgesproken tussen Felix Janssen (Fris-co), Jon Henrichs (Flynth adviseurs & accountants) en Michiel Geraedts (Staay Food Group) 
Dresscode lijkt afgesproken tussen Felix Janssen (Fris-co), Jon Henrichs (Flynth adviseurs & accountants) en Michiel Geraedts (Staay Food Group) 
Ger Vissers (Vissers Bastings) met Wesley van Helden en Mathijs Peeters, beiden werkzaam bij Staay Food Group
Ger Vissers (Vissers Bastings) met Wesley van Helden en 
Mathijs Peeters, beiden werkzaam bij Staay Food Group