Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-picknick bij De Kromme Lepel

De mensen achter de Reuzepickick: Sietske Ridders en Lucas Boot van Spek & Boter en Loes van Loenen van Stichting Grondbeheer.
De mensen achter de Reuzepickick: Sietske Ridders en Lucas Boot van Spek & Boter en Loes van Loenen van Stichting Grondbeheer.
Dankzij het goede weer werden er heel wat ritjes gemaakt met de huifkar.
Dankzij het goede weer werden er heel wat ritjes gemaakt met de huifkar.
Kinderen vermaakten zich prima tussen de gewassen en op het erf.
Kinderen vermaakten zich prima tussen de gewassen en op het erf.
Bio-dynamische teler Peet de Krom gaf rondleidingen over zijn bedrijf, hij teelt diverse tuinbouwgewassen in de volle grond en onder glas.
Bio-dynamische teler Peet de Krom gaf rondleidingen over zijn bedrijf, hij teelt diverse tuinbouwgewassen in de volle grond en onder glas.
Dynamishe fietsenmaker Ruud Guldemond zorgde met zijn band Hobo's Hope voor een perfecte muzikale omlijsting tijdens deze zonnige nazomer zondag.
Dynamishe fietsenmaker Ruud Guldemond zorgde met zijn band Hobo's Hope voor een perfecte muzikale omlijsting tijdens deze zonnige nazomer zondag.
Bakkerij de Kiem uit Bergen op Zoom was aanwezig met diverse broden en Brandt en Levie worsten.
Bakkerij de Kiem uit Bergen op Zoom was aanwezig met diverse broden en Brandt en Levie worsten.
Tomaten aan de hogedraad: Diverse segmenten, waaronder tijger, heirloom en coeur de boeuf onder glas. Daarnaast ook enkele rijen met komkommer.
Tomaten aan de hogedraad: Diverse segmenten, waaronder tijger, heirloom en coeur de boeuf onder glas. Daarnaast ook enkele rijen met komkommer.
Diverse kasgroenten en zachtfruit bij de stand van de Kromme Lepel.
Diverse kasgroenten en zachtfruit bij de stand van de Kromme Lepel.
De snijbonen consumeren nog wat joules.
De snijbonen consumeren nog wat joules.
Achterin de kas van Peet is een kippenren. De tomaten worden substraatloos geteeld, de grond wordt bemest met organische mest.
Achterin de kas van Peet is een kippenren. De tomaten worden substraatloos geteeld, de grond wordt bemest met organische mest.
Deze jongen heeft een Bio-Dynamisch stembereik
Deze jongen heeft een Bio-Dynamisch stembereik
En natuurlijk picknicken!
En natuurlijk picknicken!
Broodjes Brandt en Levie worst en pompoensoep van Biologische cateraar Boot & Van Voorden.
Broodjes Brandt en Levie worst en pompoensoep van Biologische cateraar Boot & Van Voorden.
Spiritueel standje.
Spiritueel standje.
Peet de Krom gaf nog even een clinic manueel spruiten oogsten.
Peet de Krom gaf nog even een clinic manueel spruiten oogsten.
De spruiten van Peet de Krom worden met de hand geoogst en gaan ongesorteerd het schap in.
De spruiten van Peet de Krom worden met de hand geoogst en gaan ongesorteerd het schap in.
Er werden goede zaken gedaan op het marktje.
Er werden goede zaken gedaan op het marktje.
Sietske Ridders maakte deze Kromme Lepel kleurplaten.
Sietske Ridders maakte deze Kromme Lepel kleurplaten.
Jong geleerd...
Jong geleerd...
Lies de Vooght en Caroline Quist van Cafe Helene
Lies de Vooght en Caroline Quist van Cafe Helene
Deze oude teler voelde zich nog altijd thuis in t veld.
Deze oude teler voelde zich nog altijd thuis in t veld.
En weer terug naar huis...
En weer terug naar huis...