Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bijeenkomst 'Meer gf voor iedereen'

Joke Knoppert van het Voedingscentrum was geïnteresseerd in het onderzoek naar meer groente en fruit voor scholieren
Joke Knoppert van het Voedingscentrum was geïnteresseerd in het onderzoek naar meer groente en fruit voor scholieren
Richard Schouten, directeur GroenenFruithuis opent de bijeenkomst
Richard Schouten, directeur GroenenFruithuis opent de bijeenkomst
Ongeveer 50 deelnemers vanuit de sector en betrokkenen bij het onderzoek op de bijeenkomst Meer GF voor iedereen.
Ongeveer 50 deelnemers vanuit de sector en betrokkenen bij het onderzoek op de bijeenkomst Meer GF voor iedereen.
Jaap Seidell, hooglereaar Vrije Universiteit van Amsterdam zei dat maatschappijbrede gedragsverandering nodig is om te komen tot een andere leefstijl waarbij meer GF wordt gegeten.
Jaap Seidell, hooglereaar Vrije Universiteit van Amsterdam zei dat maatschappijbrede gedragsverandering nodig is om te komen tot een andere leefstijl waarbij meer GF wordt gegeten.
Herman Peppelenbos pleitte voor CAN, convenience, attractiveness, normal to do. Het verhogen van GF consumptie moet gemakkelijker, aantrekkelijker en normaal worden.
Herman Peppelenbos pleitte voor CAN, convenience, attractiveness, normal to do. Het verhogen van GF consumptie moet gemakkelijker, aantrekkelijker en normaal worden.
Stemmen voor (appel) of tegen (komkommer) de stellingen over gemanipuleerde GF consumptie op scholen, kinderdagverblijven en in restaurants.
Stemmen voor (appel) of tegen (komkommer) de stellingen over gemanipuleerde GF consumptie op scholen, kinderdagverblijven en in restaurants.
Luisteren naar de presentaties van de onderzoeken
Luisteren naar de presentaties van de onderzoeken
Stemmen voor (appel) of tegen (komkommer) de stellingen over gemanipuleerde GF consumptie op scholen, kinderdagverblijven en in restaurants.
Stemmen voor (appel) of tegen (komkommer) de stellingen over gemanipuleerde GF consumptie op scholen, kinderdagverblijven en in restaurants.
Stemmen voor (appel) of tegen (komkommer) de stellingen over gemanipuleerde GF consumptie op scholen, kinderdagverblijven en in restaurants.
Stemmen voor (appel) of tegen (komkommer) de stellingen over gemanipuleerde GF consumptie op scholen, kinderdagverblijven en in restaurants.
Freek v d Valk van Van der Valk Ridderkerk
Freek v d Valk van Van der Valk Ridderkerk
Van Gelder verzorgde het groente en fruit tijdens de bijeenkomst
Van Gelder verzorgde het groente en fruit tijdens de bijeenkomst
"Marcel de Winter van Sodexo zorgde voor GF tijdens werkvergaderingen: "Groente aanbieden tijdens het vergaderen is het vergeten kindje bij de catering."
"Marcel de Winter van Sodexo zorgde voor GF tijdens werkvergaderingen: "Groente aanbieden tijdens het vergaderen is het vergeten kindje bij de catering."
Eugene Bode, marketing manager bij van Van Oers United ziet kansen voor de markt en wil nadenken over nieuwe concepten.
Eugene Bode, marketing manager bij van Van Oers United ziet kansen voor de markt en wil nadenken over nieuwe concepten.
Van Gelder presenteerde het groente en fruitaanbod tijdens de pauze.
Van Gelder presenteerde het groente en fruitaanbod tijdens de pauze.
Marcel Kornelis evalueerde de onderzoeksresultaten die erop wezen dat potentie is heel groot aanwezig is, maar we moeten vooral kijken naar het gemak.
Marcel Kornelis evalueerde de onderzoeksresultaten die erop wezen dat potentie is heel groot aanwezig is, maar we moeten vooral kijken naar het gemak.
In de workshop nadenken over meer variatie in GF aanbod
In de workshop nadenken over meer variatie in GF aanbod
Welke groentesnack kunnen we aanbieden
Welke groentesnack kunnen we aanbieden
Hoe overtuig je consumenten van de meerwaarde groente en fruit werd behandeld in een workshop.
Hoe overtuig je consumenten van de meerwaarde groente en fruit werd behandeld in een workshop.
Niet veel belangstelling voor de workshop over de logistieke kant van meer groente en fruit richting het bord van de consument.
Niet veel belangstelling voor de workshop over de logistieke kant van meer groente en fruit richting het bord van de consument.
Gert Mulder algemeen directeur van het GroenteFruithuis sloot de bijeenkomst.
Gert Mulder algemeen directeur van het GroenteFruithuis sloot de bijeenkomst.
"Rob Heijink van Rijkswaterstaat zorgt ervoor dat de catering binnen de overheid wordt verduurzaamd en meer groente en fruit bevat. "Alle cateraars zijn daar mee bezig maar omdat zij allemaal hun eigen bedrijfsfilosofie hebben is lastig om te vergelijken."
"Rob Heijink van Rijkswaterstaat zorgt ervoor dat de catering binnen de overheid wordt verduurzaamd en meer groente en fruit bevat. "Alle cateraars zijn daar mee bezig maar omdat zij allemaal hun eigen bedrijfsfilosofie hebben is lastig om te vergelijken."
"Gerrit Jan Kornet van Univeg werkte aan diverse promotiecampagnes in de sector mee: "Helaas mag je geen bijna niets over de gezondheidswaarde van groente en fruit communiceren, anders zou het makkelijker zijn om hen te promoten."
"Gerrit Jan Kornet van Univeg werkte aan diverse promotiecampagnes in de sector mee: "Helaas mag je geen bijna niets over de gezondheidswaarde van groente en fruit communiceren, anders zou het makkelijker zijn om hen te promoten."
Van Gelder laat zien dat je met groentesticks en groentedips de groenteconsumptie op gemakkelijke en aantrekkelijke wijze kan vergroten.
Van Gelder laat zien dat je met groentesticks en groentedips de groenteconsumptie op gemakkelijke en aantrekkelijke wijze kan vergroten.
Sander Broerse, accountmanager bij Van Gelder.
Sander Broerse, accountmanager bij Van Gelder.
"Erik van Bommel en Lisa Verhaege van Variatie in de Keuken. Lisa: "We moeten elkaar niet beconcurreren om het grotere stuk van de taart, maar samen de taart groter maken."
"Erik van Bommel en Lisa Verhaege van Variatie in de Keuken. Lisa: "We moeten elkaar niet beconcurreren om het grotere stuk van de taart, maar samen de taart groter maken."