Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Food & Beverage Business Event Aptean

Louis Hartjes (Peka Kroef) en Steven Hansen (Greywise)
Louis Hartjes (Peka Kroef) en Steven Hansen (Greywise)
Melvin Westtdorp (Aptean), Henri den Toom (Top Onions) en Herman Edelijn (Aptean)
Melvin Westtdorp (Aptean), Henri den Toom (Top Onions) en Herman Edelijn (Aptean)
Don Volkers (Aptean) en Dominique Miguet (BelOrta)
Don Volkers (Aptean) en Dominique Miguet (BelOrta)
Niels Tol (Aptean), Sander Crousen (Dranken Denkers) en Klaudia Nowak  (Aptean)
Niels Tol (Aptean), Sander Crousen (Dranken Denkers) en Klaudia Nowak  (Aptean)
Twan Stevens (Bonfini) en Vincent van Rens (Okechamp)
Twan Stevens (Bonfini) en Vincent van Rens (Okechamp)
Danny Derkens (Saus Company), Greeke Robaard-Naber (Koelhuis Dronten), Fleur Dorgelo (Farma) en Philip van Verschuren (Dupp)
Danny Derkens (Saus Company), Greeke Robaard-Naber (Koelhuis Dronten), 
Fleur Dorgelo (Farma) en Philip van Verschuren (Dupp)
Het Food & Beverage Business vond plaats in de Green Village Nieuwegein
Het Food & Beverage Business vond plaats in de Green Village Nieuwegein
Joris Kolff van Aptean hield de eerste lezing
Joris Kolff van Aptean hield de eerste lezing
Het ecosysteem waarin een foodbedrijf zich bevindt
Het ecosysteem waarin een foodbedrijf zich bevindt
Hans Loomans hield een lezing over MicroSoft's visie over digitale transformatie
Hans Loomans hield een lezing over MicroSoft's visie over digitale transformatie
Kris Glorie van Erasmus Q-Intelligence over de grenzen en mogelijkheden van AI
Kris Glorie van Erasmus Q-Intelligence over de grenzen en mogelijkheden van AI
Collega's Inge Vroonen en Steven Both van Aptean
Collega's Inge Vroonen en Steven Both van Aptean
Sven Ronken en Peter van Es van Hillfresh International
Sven Ronken en Peter van Es van Hillfresh International
Een onderonsje van 'AGF-sters': Greeke Robaard-Naber (Koelhuis Dronten), Fleur Dorgelo (Frarma) en Caroline Keijzers (Laarakker)
Een onderonsje van 'AGF-sters': Greeke Robaard-Naber (Koelhuis Dronten), 
Fleur Dorgelo (Frarma) en Caroline Keijzers (Laarakker)
Erik Franssen (Scelta Mushrooms) en Wilfred van Elzakker (FoodDelta Zeeland)
Erik Franssen (Scelta Mushrooms) en Wilfred van Elzakker (FoodDelta Zeeland)
Suzanne Verboon (FME), Bram de Vrught (Qing) en Marcel Lambregts (Rabobank)
Suzanne Verboon (FME), Bram de Vrught (Qing) en Marcel Lambregts (Rabobank)
Gerard Hientzsch (Aptean) en Jan Klein Swormink (Hessing Supervers)
Gerard Hientzsch (Aptean) en Jan Klein Swormink (Hessing Supervers)
Kristiaan Glorie (Erasmus Q-intelligence) en Gilbert Peters (Banken Champignons)
Kristiaan Glorie (Erasmus Q-intelligence) en Gilbert Peters (Banken Champignons)
Lunchen en netwerken in Green Village
Lunchen en netwerken in Green Village
Marcel Lambregts over trends en ontwikkelingen in de foodmarkt
Marcel Lambregts over trends en ontwikkelingen in de foodmarkt
Een paneldiscussie over kosten en baten van automatisering
Een paneldiscussie over kosten en baten van automatisering
Key-note spreker Ben van der Burg 
Key-note spreker Ben van der Burg 
Event-host Esther van der Voort met Fries Lefevere, Director Solution Sales Aptean
Event-host Esther van der Voort met Fries Lefevere, Director Solution Sales Aptean