Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verswereld 2019

Team Postuma AGF met Dik Vogelaar (2e van links) van Look At Fresh op de Verswereld 2019: Berdien Nijland, Frans Bolder, Toon de Vos en Erik Postuma
Team Postuma AGF met Dik Vogelaar (2e van links) van Look At Fresh op de Verswereld 2019: Berdien Nijland, Frans Bolder, Toon de Vos en Erik Postuma
Roel Beens van Driepak Verpakkingen heeft talloze verpakkingsmogelijkheden meegenomen.
Roel Beens van Driepak Verpakkingen heeft talloze verpakkingsmogelijkheden meegenomen.
Jos van Epos en zijn collega Martin Hoogvliet met een kruidenlijn zonder E-nummers en veilig voor 24 allergenen. Te gebruiken in stamppot, salades, op aardappelen en friet.
Jos van Epos en zijn collega Martin Hoogvliet met een kruidenlijn zonder E-nummers en veilig voor 24 allergenen. Te gebruiken in stamppot, salades, op aardappelen en friet.
Aziatische gerechten met sausen van Epos bevatten veel groenten
Aziatische gerechten met sausen van Epos bevatten veel groenten
Frank Meuleman heeft een groentezaak in Beverwijk waar Jos van Epos ook wel eens over de vloer komt
Frank Meuleman heeft een groentezaak in Beverwijk waar Jos van Epos ook wel eens over de vloer komt
Sipke Nieuwenhuis met Greetje producten, 7 soorten fruitbeleg gemaakt van ‘restfruit’ van telers uit de Betuwe. “Hiermee willen we de Betuwe weer terugbrengen op de Nederlandse keukentafel”, aldus Sipke.
Sipke Nieuwenhuis met Greetje producten, 7 soorten fruitbeleg gemaakt van ‘restfruit’ van telers uit de Betuwe. “Hiermee willen we de Betuwe weer terugbrengen op de Nederlandse keukentafel”, aldus Sipke.
Bennie Voorhorst van Bonfait benadrukt dat AGF-specialisten kunnen scoren met stokbroodsalades. “Supermarkten hebben hier meters van staan, dus dat betekent dat het verkoopt. Wanneer AGF-specialisten ons halffabricaat mooi afmaken met eigen verse producten, hebben ze een vers gemaakte onderscheidende salade. Er zijn oneindig veel mogelijkheden.”
Bennie Voorhorst van Bonfait benadrukt dat AGF-specialisten kunnen scoren met stokbroodsalades. “Supermarkten hebben hier meters van staan, dus dat betekent dat het verkoopt. Wanneer AGF-specialisten ons halffabricaat mooi afmaken met eigen verse producten, hebben ze een vers gemaakte onderscheidende salade. Er zijn oneindig veel mogelijkheden.”
Voorbeelden van stokbroodsalades
Voorbeelden van stokbroodsalades
Winkelinrichter Lemmens was een van de organisatoren van Verswereld
Winkelinrichter Lemmens was een van de organisatoren van Verswereld
Martin Cromwijk van Schulp had het de eerste dag goed druk. De tweede beursdag was het rustiger op de stand, waarschijnlijk te wijten aan de staking in de bouwwereld die die dag voor opstoppingen op de weg zorgde
Martin Cromwijk van Schulp had het de eerste dag goed druk. De tweede beursdag was het rustiger op de stand, waarschijnlijk te wijten aan de staking in de bouwwereld die die dag voor opstoppingen op de weg zorgde
Danny van Laar van Oranka Juice Solutions had een winterse smoothie van boerenkool meegenomen. “Mensen vinden het in eerste instantie vreemd maar 7 op 10 vind het lekker wanneer ze het proeven”, vertelt Danny.
Danny van Laar van Oranka Juice Solutions had een winterse smoothie van boerenkool meegenomen. “Mensen vinden het in eerste instantie vreemd maar 7 op 10 vind het lekker wanneer ze het proeven”, vertelt Danny.
De verschillen tussen branches vervagen, in de toekomst zullen er steeds meer lekker eten winkels komen in plaats van slagers, vis-, kaaswinkels en AGF-specialisten denken de organisatoren van Verswereld
De verschillen tussen branches vervagen, in de toekomst zullen er steeds meer lekker eten winkels komen in plaats van slagers, vis-, kaaswinkels en AGF-specialisten denken de organisatoren van Verswereld
Ger Dijkersloot van Gédé verpakking zet volop in op milieuvriendelijke verpakkingen van R-PET en water- en sausdicht karton.
Ger Dijkersloot van Gédé verpakking zet volop in op milieuvriendelijke verpakkingen van R-PET en water- en sausdicht karton.
Gemak voor de ambachtelijke winkels. Met het Peka Freshline assortiment kunnen ondernemers hun maaltijden maaltijden ‘assembleren’.
Gemak voor de ambachtelijke winkels. Met het Peka Freshline assortiment kunnen ondernemers hun maaltijden maaltijden ‘assembleren’.
“Pak het gemak en geef er je eigen draai aan”, adviseren Harm Zom en Paul de Wit van Peka.
“Pak het gemak en geef er je eigen draai aan”, adviseren Harm Zom en Paul de Wit van Peka.
Impressie van de beurs
Impressie van de beurs
Alberdina en Niels van De groenteman van het Kennedyplein in Nieuwkoop bezoeken Verswereld
Alberdina en Niels van De groenteman van het Kennedyplein in Nieuwkoop bezoeken Verswereld
Henk van Bodengraven met de frisse Kiooms Dressings
Henk van Bodengraven met de frisse Kiooms Dressings
Groenteman Arjan Bos komt uit een geslacht van groentemannen. Zijn opa startte 75 jaar geleden met de groentehandel.
Groenteman Arjan Bos komt uit een geslacht van groentemannen. Zijn opa startte 75 jaar geleden met de groentehandel.
Een salade met luxe verpakte olijfolie van Mooon
Een salade met luxe verpakte olijfolie van Mooon
Ron van den Heuvel van Mooon met mooi verpakte olijfoliesoorten. “Dit geeft een heel ander uitstraling dan het ronde plastic bakje.”
Ron van den Heuvel van Mooon met mooi verpakte olijfoliesoorten. “Dit geeft een heel ander uitstraling dan het ronde plastic bakje.”
Florus Zwartbol van Floor! Trading met hartige en vernieuwende snacks. “AGF-specialisten zijn echt blij dat er innovatie is in hartige producten zoals zeewier- en groentenchips. Deze passen goed bij het assortiment en zorgen voor extra verkoop.”
Florus Zwartbol van Floor! Trading met hartige en vernieuwende snacks. “AGF-specialisten zijn echt blij dat er innovatie is in hartige producten zoals zeewier- en groentenchips. Deze passen goed bij het assortiment en zorgen voor extra verkoop.”
Groentenchips vam Floor Trading
Groentenchips vam Floor Trading
Iets meer leg in de AGF, zegt Dion Spronk van Verstegen. “Denk aan gefermenteerde groenten, pulled mushrooms en gyros van Jackfruit.”
Iets meer leg in de AGF, zegt Dion Spronk van Verstegen. “Denk aan gefermenteerde groenten, pulled mushrooms en gyros van Jackfruit.”
Hans Looman van Looman ambachtelijke salades is gespecialiseerd in hartige salades maar verraste bezoekers met een pepernotensalade.
Hans Looman van Looman ambachtelijke salades is gespecialiseerd in hartige salades maar verraste bezoekers met een pepernotensalade.
Met opklopbare yoghurt kun je heel gemakkelijk toetjes maken, vertelt Gerald Morshuis van Grensland Zuivel.
Met opklopbare yoghurt kun je heel gemakkelijk toetjes maken, vertelt Gerald Morshuis van Grensland Zuivel.
Toetjes op basis van opklopbare yoghurt van Grensland Zuivel lopen goed bij de AGF-speciaalzaak
Toetjes op basis van opklopbare yoghurt van Grensland Zuivel lopen goed bij de AGF-speciaalzaak
Meet Jack maakt allerlei vleesvervangers van jackfruit, met de juiste kruiden erbij is het bijna niet van vlees te onderscheiden en het is een duurzaam product. “De trend van deze tijd”, aldus Jan van Veelen van Meet Jack.  
Meet Jack maakt allerlei vleesvervangers van jackfruit, met de juiste kruiden erbij is het bijna niet van vlees te onderscheiden en het is een duurzaam product. “De trend van deze tijd”, aldus Jan van Veelen van Meet Jack.  
Gastheer Aike van Deelen VerswarenUnique ontvangt bezoekers en zwaait ze ook uit
Gastheer Aike van Deelen VerswarenUnique ontvangt bezoekers en zwaait ze ook uit