Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tavola 2021

Bij een historie van meer dan een eeuw past een oer-Hollands design, met de koele kleuren van Delfts Blauw. Frank Staals en Robert Derks van Smeva.
Bij een historie van meer dan een eeuw past een oer-Hollands design, met de koele kleuren van Delfts Blauw. Frank Staals en Robert Derks van Smeva.
Ook Het Packhuys was vertegenwoordigd met Pierre Hagenaars, Jan Molenaar en Matty den Ridder.
Ook Het Packhuys was vertegenwoordigd met Pierre Hagenaars, Jan Molenaar en Matty den Ridder.
Dit jaar gestart met de productie van ambachtelijke chips in drie en binnenkort vier smaken. Nog naarstig opzoek naar verdelers in Nederland. Joost Debeuckelaere, Kiril Debeuckelaere en Carmen Debeuckelaere. Bovendien zelf ook vrij handzaam met een camera --> https://fb.watch/8qiERmusg5/ 
Dit jaar gestart met de productie van ambachtelijke chips in drie en binnenkort vier smaken. Nog naarstig opzoek naar verdelers in Nederland. Joost Debeuckelaere, Kiril Debeuckelaere en Carmen Debeuckelaere. Bovendien zelf ook vrij handzaam met een camera --> https://fb.watch/8qiERmusg5/ 
De enthousiaste meiden van Amazonia Vegan Foods hielpen menig vermoeide beursganger aan een vegan, proteine powersnack, Delphine Gryp en Cloe Vanhoutten.
De enthousiaste meiden van Amazonia Vegan Foods hielpen menig vermoeide beursganger aan een vegan, proteine powersnack, Delphine Gryp en Cloe Vanhoutten.
Delphine Gryp en Cloe Vanhoutten
Delphine Gryp en Cloe Vanhoutten
Julie D'heygere van Think Tomato staat samen met partner en vrienden Félicie Mehuys van boers. Julie heeft altijd al een passie voor koken gehad en met name het bereiden van pasta's pakte ze uitvoerig aan. Totdat haar zoontje werd geboren. Toen had ze daar niet zo veel tijd meer voor. Jammer, want het alternatief uit de supermarkt was een stuk minder lekker. Zo ontstond het idee voor Think Tomato, ambachtelijk bereidde pastasauzen, alvast bereid, zodat de consument daar zelf niet zo lang mee bezig hoeft te zijn. 
Julie D'heygere van Think Tomato staat samen met partner en vrienden Félicie Mehuys van boers. Julie heeft altijd al een passie voor koken gehad en met name het bereiden van pasta's pakte ze uitvoerig aan. Totdat haar zoontje werd geboren. Toen had ze daar niet zo veel tijd meer voor. Jammer, want het alternatief uit de supermarkt was een stuk minder lekker. Zo ontstond het idee voor Think Tomato, ambachtelijk bereidde pastasauzen, alvast bereid, zodat de consument daar zelf niet zo lang mee bezig hoeft te zijn. 
Anneleen Van Meervenne en Antoine Roba van Kriket staan op de beurs met maaltijdrepen vol biologische noten, zaden en vruchten.
Anneleen Van Meervenne en Antoine Roba van Kriket staan op de beurs met maaltijdrepen vol biologische noten, zaden en vruchten.
De Reo veiling was present met een stand vol groenten en fruit. Niek Finaud van de Reo veiling enthousiasmeerde samen met collega's de beursganger voor verse groenten en fruit van Belgische bodem.
De Reo veiling was present met een stand vol groenten en fruit. Niek Finaud van de Reo veiling enthousiasmeerde samen met collega's de beursganger voor verse groenten en fruit van Belgische bodem.
Walle van Kammen en Erwin Barendregt van Food Fellows verblijdde menig uitgehongerde passant met een vers gebakken stuk pizza bereid met één van de gezonde, duurzame sauzen uit het assortiment van Food Fellows.
Walle van Kammen en Erwin Barendregt van Food Fellows verblijdde menig uitgehongerde passant met een vers gebakken stuk pizza bereid met één van de gezonde, duurzame sauzen uit het assortiment van Food Fellows.
Dries Lins en Frederik van Driessche van Elpress
Dries Lins en Frederik van Driessche van Elpress
Kaesso de Jager van Elpress voorziet met zijn apparatuur in het toenemende belang van Hygiëne in de voedselverwerkingsindustrie. Op de beurs promootte zij de nieuwste machines en ontsmettingslijnen.
Kaesso de Jager van Elpress voorziet met zijn apparatuur in het toenemende belang van Hygiëne in de voedselverwerkingsindustrie. Op de beurs promootte zij de nieuwste machines en ontsmettingslijnen.
Zoals deze: een medewerker start aan het begin van de lijn en aan het eind is hij volledig ontsmet en klaar voor de job met agf
Zoals deze: een medewerker start aan het begin van de lijn en aan het eind is hij volledig ontsmet en klaar voor de job met agf
Digi Systems was present met Bjorn Geirnaert die hier enthousiast een nieuw kassasysteem demonstreert
Digi Systems was present met Bjorn Geirnaert die hier enthousiast een nieuw kassasysteem demonstreert
Hans van Roey van Digi
Hans van Roey van Digi
Met meer dan een eeuw aan historie heeft Smeva een passend design uitgekozen met de oer-Hollandse Delfts Blauwe inrichting van de stand waar Frank Staats en Robert Derks de beursganger opfrissen met info over hun producten.
Met meer dan een eeuw aan historie heeft Smeva een passend design uitgekozen met de oer-Hollandse Delfts Blauwe inrichting van de stand waar Frank Staats en Robert Derks de beursganger opfrissen met info over hun producten.
Gamma Wopla vertegenwoordigt door Jan Verhaeghe en Michael Cibois. 
Gamma Wopla vertegenwoordigt door Jan Verhaeghe en Michael Cibois.