Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Horeca / catering

Omzetgroei van 1,9% voor HelloFresh in derde kwartaal van 2024

Meer restaurants en catering, minder cafés

LinkedIn

FrietHoes sluit winkel en begint nieuw hoofdstuk

QSTA:

"Klassieke stamppot blijft groeien in populariteit"

Inspirational-event voor verswinkels op 28 oktober

Omzet Sligro Food Group groeit met 3,5% ten opzichte van vorig jaar

Minder bestellingen voor Just Eat Takeaway.com in derde kwartaal van 2024

LinkedIn Sligro Food Group
"Walhalla van de gastronomie"

Heropening Sligro Gent

Albron en Hutten bundelen krachten

Passievruchten uit Limburg

René Brienen erelid Les Patrons Cuisiniers

METRO dochter lanceert online portaal voor horeca

Paulus van Dorsten
Resultaten onderzoek: “kokumi” onthult potentie van knol- en koolgroenten

"Knol- en koolgroenten kunnen dezelfde plek als vlees op het bord krijgen"

4e AGF Marketing Event focust op gedragsverandering

“Zijn de alarmbellen al afgegaan in de sector?”

Fotoreportage AGF'ers op Vakbeurs Foodspecialiteiten

Solucious (Colruyt Groep) neemt Délidis over

Cressen maken indruk op Londens showcase-evenement

AGF-bedrijven in race voor NHN Business Awards 2024

De oudste groenteboer van Nederland werkt nog zes dagen per week

Groentenrestaurant als 'bistro 2.0' in Nijmegen

19.724 bezoekers

Fotoreportage AGF'ers op Gastvrij Rotterdam

"Lokale en ecologische producten als het nieuwe luxe voedsel"

De Vijf Seizoenen wint Green Chef's Hat

Spoony wint We're Smart toekomstprijs tijdens Gastvrij Rotterdam

Van Gelder introduceert plantaardige ganzenlever tijdens Gastvrij Rotterdam

Anton van Gelder

"We zijn in Nederland een beetje de bol.com van het groente en fruit"

Kees Yeung 25 jaar in dienst bij Hanos

Nieuwe vegan bitterbal en kroket voor het eerst op Gastvrij Rotterdam

"21% van eten tijdens vergaderlunches en kantoorborrels niet gegeten"

Horecaleveranciers bundelen de krachten

FlexiVers wordt onderdeel van Rungis

Limited-edition Nashi Double Teriyaki Burger

De wetenschap van smaak: groenten in verrassende combinaties

Omzet horeca groeit in tweede kwartaal met 2,7 procent

Lycke van Boekel, Boekel AGF Horecagroothandel

"Innovaties als Bieten Carpaccio en Uien Rood Zoet/Zuur passen goed in de plantaardige trend"

Verzelfstandiging La Place na goedkeuring definitief

"Verse voorgebakken friet een zegen voor de horeca"

Drie Beste Groentechefs van de wereld koken samen tijdens Future Awards in Rotterdam

Vraag naar dierlijke zuivelproducten sterk gedaald

Verkoop vleesvervangers aan cateraars en horeca in twee jaar tijd verdubbeld

Alexmak72427, Dreamstime
Vegtival

Groentecongres op 10 oktober in teken van jongeren

AGF Afdeling Hanos Maastricht in beeld:

"Combinatie van DC en winkelvloerfunctie zijn de kern van versheid, variatie en efficiëntie"

Isi Ismaninger Feldgemüse GmbH:

"Dit seizoen weinig product bijkopen"

Horeca belangrijkste werkgever in franchisebranche in 2024

"Het was lang wachten op vers eekhoorntjesbrood"

Beej Benders sluit en start door als maaltijdleverancier

Uber Eats gaat samenwerken met Amazing Oriental

Mama’s Maaltijden wil naar jaaromzet van 100 miljoen euro in 2028

Claudia Rison
FoodCabinet krijgt PR -rol

"600 procent groei voor TommyTomato in afgelopen jaar"