
Sector | Horeca / catering


Greenyard en Gelagri gaan onderhandelingen tot fusie aan

Bonduelle opent restaurant-conceptwinkel in Lille

Banaan in verkoopautomaten op scholen

Winst groeit in 2024 naar 24 miljoen voor Sligro Food Group

Lokale groenten en duurzame keuken bij Bolenius Rembrandtpark

In het restaurant je eigen aardbeien plukken

Dekamarkt overweegt horeca in supermarkten te integreren

Siciliaanse passiefruitpulp voor de horeca

Rode Carmine witlof met hazelnootsmaak viert 25-jarig bestaan

Meer voedselverspilling door schaamte: waarom wordt er geen doggybag gevraagd?

“Een peer waar je werkelijk alle kanten mee op kunt”

Sligro Food Group en Greenyard starten nauwe samenwerking

Spanje verplicht horeca en retail voedselverspilling te verminderen

''Gezonde voeding draagt bij aan betere schoolresultaten en een gezonde leefstijl''

"We zijn in blijde verwachting van de lamsoren, dan is het voorjaarsseizoen echt losgebarsten"

Drie nieuwe slakits

"Toekomst bio-catering: lokaal, efficiënt en regionaal assortiment"

Restaurant mag niet-perfecte groenten niet verkopen

HelloFresh sluit 2024 af met hogere omzet, maar lagere winst

"Door lenteweer wat meer asperges beschikbaar, maar prijzen blijven hoog"

Tweede editie AGF-beurs Zuid-Nederland in het teken van de lente en zomer

Kamer stemt in met afschaffing toeslag op plastic wegwerpverpakking

"Vroege en dure start van het aspergeseizoen"

Sodexo onthult wetenschap achter zijn gezonde, duurzame menu's

"Makkelijk meer groenten eten op meer momenten voor meer mensen beschikbaar"

Postuma met 50 klanten op studiereis naar Sicilië

Vriescontainer op zonne-energie biedt horecagroothandel oplossing voor beperkte stroomcapaciteit

Exclusief dineren met Xenia-peren

Omzet horeca groeit in vierde kwartaal met bijna 7 procent

Vermaat en Fastned gaan samenwerking aan

Fotoverslag Sana Food 2025 biobeurs

Zeeuwse vis- en vleesgroothandel breidt AGF-verkoop in rap tempo uit

Eerste courgettes van het seizoen aan Van der Valk Exclusief

Boerderijwinkel groeit verder met vacuumverpakte aardappelen voor horeca en instellingen

Lage prijzen voor Peruaanse asperges

"Boodschappenbezorging in de lift, maaltijdbezorging onder druk"

Afzet gepelde Spaanse knoflook stort in

Prosus koopt Just Eat Takeaway voor 4,1 miljard euro

Michael Pestman

'Klant van het eerste uur' Jan van der Meij op bezoek bij Koppert Cress

Van groentewinkel tot miljoenenimperium: Uitgekookt wil naar 750.000 verse maaltijden per week

Hoeve Van Elven neemt groenteatelier InDeSoep over

"Met onze eigen teelt van bewaargroenten kunnen we zelf de planning bepalen"

"Zuid-Afrikaanse flespompoenen voor Europa"

Groene asperge-oogst voorspoedig begonnen in Granada

"Chocolade sinaasappel slaat aan in Europa"

Nieuwe 'slimme' koelkasten voor bedrijfscatering

Vannu is Groenterestaurant van het jaar

Nieuwe versgroothandel Boerschappen gaat bedrijfsrestaurants Vitam beleveren

"De Qarry helpt ons bij het leveren van kleinere ‘drops’ in de binnenstad in alle tijdsvensters"

"Smakeluk biedt maatwerk en flexibiliteit voor de zorg"

"Naam teler vermelden heel gewoon geworden in toprestaurants"

"Van een koelcel naar de toprestaurants in Melbourne"

Eerste courgette fleurs weer op weg naar de chef

Fruit op je werk neemt Fruitkracht over en breidt uit naar Drachten
