Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Horeca / catering

"Leren lezen, rekenen en eten op school"

Horecagroothandel Boekel AGF realiseert uitbreiding op bestaande locatie

"We worden steeds internationaler"

ondanks vorst

Moldavië verwacht goede vroege pruimenoogst

EuroFresh en De Greunteboer starten samenwerking

Amstelveense cateraar combineert smaak met certificering

"Onze koosjere en free-from gerechten bieden iedere passagier een zorgeloze reis"

Voorzichtig herstel horeca zet door in 2025, maar uitdagingen blijven

Healthy Fridge

"Gezonde alternatieven vervangen snackautomaten meer en meer"

DoorDash wil Deliveroo overnemen voor 3,6 miljard dollar

Bimi verovert Frankrijk

La Place benoemt Lucas van Schijndel tot algemeen directeur

Nieuw-Zeelands bloemkoolijs slaat vleugels uit

'Batterij zo groot als een koelkast' biedt TommyTomato uitweg

Atilla ziet paasdrukte de Kerst overstijgen

"Andere soorten in trek richting Pasen om klanten voor lagere prijs asperge-ervaring te geven"

Herpositionering voor La Place na verzelfstandiging

"Beneden eten de gasten, boven groeien de kruiden en sla"

Espárragos de Novillas

Spaanse witte aspergeoogst begint nu pas

Ben Paepen, Aspergehoeve Geel:

"Door de vroege paasvakantie hebben restaurants al zeer veel asperges afgenomen"

Stap op Duitse markt geeft omzet van Foodmaker een impuls

Domino's onthult Garlic & Herb paasei

Schaarste aan koningsoesterzwammen net vóór Pasen

Brugge uitgeroepen tot de Veggie Hoofdstad van België

Will Teeuwen, Teboza:

"Met het huidige asperge-aanbod in Noord-Europa zal het een vraagmarkt blijven"

"Horeca en retail kiezen koningsoesterzwam als alternatief voor eekhoorntjesbrood"

Geslaagde korte-ketenproef door goede facilitering

“Nu supermarkten bezoeken en enthousiasmeren”

Ivoorkust gaat kokossector reguleren

Tifo-actie eert Vlaamse wieler- en eetklassiekers: ‘Met dank aan alle boeren’

Colruyt neemt 100% belang in bedrijf achter Foodbag

"Van Well via Zwitserland naar Bonaire"

Chef-kok René Brienen begint aan tweede jeugd

Greenyard en Gelagri gaan onderhandelingen tot fusie aan

Bob Bon Bon

Bonduelle opent restaurant-conceptwinkel in Lille

Banaan in verkoopautomaten op scholen

Winst groeit in 2024 naar 24 miljoen voor Sligro Food Group

Lokale groenten en duurzame keuken bij Bolenius Rembrandtpark

videocam In het restaurant je eigen aardbeien plukken

Dekamarkt overweegt horeca in supermarkten te integreren

Siciliaanse passiefruitpulp voor de horeca

Rode Carmine witlof met hazelnootsmaak viert 25-jarig bestaan

Meer voedselverspilling door schaamte: waarom wordt er geen doggybag gevraagd?

Xenia Lunch brengt een culinaire ode aan de Xenia peer

“Een peer waar je werkelijk alle kanten mee op kunt”

Sligro Food Group en Greenyard starten nauwe samenwerking

Boetes tot €100.000

Spanje verplicht horeca en retail voedselverspilling te verminderen

Basisschool als basis voor gezondheid en gelijke kansen

''Gezonde voeding draagt bij aan betere schoolresultaten en een gezonde leefstijl''

Atilla Dagvers maakt overgang van winter- naar lenteseizoen

"We zijn in blijde verwachting van de lamsoren, dan is het voorjaarsseizoen echt losgebarsten"

Drie nieuwe slakits

"Toekomst bio-catering: lokaal, efficiënt en regionaal assortiment"

wegens gebrek aan vergunning

Restaurant mag niet-perfecte groenten niet verkopen

Sinds de coronapandemie is aandeel meer dan 90% gedaald

HelloFresh sluit 2024 af met hogere omzet, maar lagere winst

Pasquino De Vuyst, Square Melon:

"Door lenteweer wat meer asperges beschikbaar, maar prijzen blijven hoog"

Fotoreportage

photo_camera Tweede editie AGF-beurs Zuid-Nederland in het teken van de lente en zomer

Kamer stemt in met afschaffing toeslag op plastic wegwerpverpakking

"Vroege en dure start van het aspergeseizoen"

Sodexo onthult wetenschap achter zijn gezonde, duurzame menu's

Albert van der Veen, Groentegoed:

"Makkelijk meer groenten eten op meer momenten voor meer mensen beschikbaar"

Postuma met 50 klanten op studiereis naar Sicilië

Vestigingsmanager Kevin Poldervaart (Kreko): “Fijne bijkomstigheid is dat we zelfs stroom terugleveren”

Vriescontainer op zonne-energie biedt horecagroothandel oplossing voor beperkte stroomcapaciteit

Exclusief dineren met Xenia-peren

Economisch beeld in Nederland iets negatiever

Omzet horeca groeit in vierde kwartaal met bijna 7 procent