Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Horeca / catering

"Van Well via Zwitserland naar Bonaire"

Chef-kok René Brienen begint aan tweede jeugd

Greenyard en Gelagri gaan onderhandelingen tot fusie aan

Bob Bon Bon

Bonduelle opent restaurant-conceptwinkel in Lille

Banaan in verkoopautomaten op scholen

Winst groeit in 2024 naar 24 miljoen voor Sligro Food Group

Lokale groenten en duurzame keuken bij Bolenius Rembrandtpark

In het restaurant je eigen aardbeien plukken

Dekamarkt overweegt horeca in supermarkten te integreren

Siciliaanse passiefruitpulp voor de horeca

Rode Carmine witlof met hazelnootsmaak viert 25-jarig bestaan

Meer voedselverspilling door schaamte: waarom wordt er geen doggybag gevraagd?

Xenia Lunch brengt een culinaire ode aan de Xenia peer

“Een peer waar je werkelijk alle kanten mee op kunt”

Sligro Food Group en Greenyard starten nauwe samenwerking

Boetes tot €100.000

Spanje verplicht horeca en retail voedselverspilling te verminderen

Basisschool als basis voor gezondheid en gelijke kansen

''Gezonde voeding draagt bij aan betere schoolresultaten en een gezonde leefstijl''

Atilla Dagvers maakt overgang van winter- naar lenteseizoen

"We zijn in blijde verwachting van de lamsoren, dan is het voorjaarsseizoen echt losgebarsten"

Drie nieuwe slakits

"Toekomst bio-catering: lokaal, efficiënt en regionaal assortiment"

wegens gebrek aan vergunning

Restaurant mag niet-perfecte groenten niet verkopen

Sinds de coronapandemie is aandeel meer dan 90% gedaald

HelloFresh sluit 2024 af met hogere omzet, maar lagere winst

Pasquino De Vuyst, Square Melon:

"Door lenteweer wat meer asperges beschikbaar, maar prijzen blijven hoog"

Fotoreportage

Tweede editie AGF-beurs Zuid-Nederland in het teken van de lente en zomer

Kamer stemt in met afschaffing toeslag op plastic wegwerpverpakking

"Vroege en dure start van het aspergeseizoen"

Sodexo onthult wetenschap achter zijn gezonde, duurzame menu's

Albert van der Veen, Groentegoed:

"Makkelijk meer groenten eten op meer momenten voor meer mensen beschikbaar"

Postuma met 50 klanten op studiereis naar Sicilië

Vestigingsmanager Kevin Poldervaart (Kreko): “Fijne bijkomstigheid is dat we zelfs stroom terugleveren”

Vriescontainer op zonne-energie biedt horecagroothandel oplossing voor beperkte stroomcapaciteit

Exclusief dineren met Xenia-peren

Economisch beeld in Nederland iets negatiever

Omzet horeca groeit in vierde kwartaal met bijna 7 procent

Vermaat en Fastned gaan samenwerking aan

Fotoverslag Sana Food 2025 biobeurs

AGF-inkoper Pieter Buijs van G&B: "Dit jaar kopen we voor het eerst Spaanse groenten op contract"

Zeeuwse vis- en vleesgroothandel breidt AGF-verkoop in rap tempo uit

Eerste courgettes van het seizoen aan Van der Valk Exclusief

Boerderijwinkel groeit verder met vacuumverpakte aardappelen voor horeca en instellingen

Lage prijzen voor Peruaanse asperges

"Boodschappenbezorging in de lift, maaltijdbezorging onder druk"

Afzet gepelde Spaanse knoflook stort in

Prosus koopt Just Eat Takeaway voor 4,1 miljard euro

Michael Pestman

'Klant van het eerste uur' Jan van der Meij op bezoek bij Koppert Cress

Van groentewinkel tot miljoenenimperium: Uitgekookt wil naar 750.000 verse maaltijden per week

Hoeve Van Elven neemt groenteatelier InDeSoep over

Regionale groothandel met eigen vollegrondsteelt

"Met onze eigen teelt van bewaargroenten kunnen we zelf de planning bepalen"

"Zuid-Afrikaanse flespompoenen voor Europa"

San Isidro de Loxa

Groene asperge-oogst voorspoedig begonnen in Granada

Frutas Fénix (Spanje)

"Chocolade sinaasappel slaat aan in Europa"

Nieuwe 'slimme' koelkasten voor bedrijfscatering

Vannu is Groenterestaurant van het jaar

Nieuwe versgroothandel Boerschappen gaat bedrijfsrestaurants Vitam beleveren

Bidfood zet in op slimme en duurzame stadslogistiek voor de toekomst

"De Qarry helpt ons bij het leveren van kleinere ‘drops’ in de binnenstad in alle tijdsvensters"

Poiesz en Bidfood slaan handen ineen

"Smakeluk biedt maatwerk en flexibiliteit voor de zorg"

"Naam teler vermelden heel gewoon geworden in toprestaurants"

"Van een koelcel naar de toprestaurants in Melbourne"

Eerste courgette fleurs weer op weg naar de chef

Fruit op je werk neemt Fruitkracht over en breidt uit naar Drachten

Colruyt Group breidt aanbod voor horeca uit met assortiment Solucious