Sector | Horeca / catering
Tekort aan keukenpersoneel stimuleert vraag naar convenience en centrale verwerking
Jan van Gelder kondigt na 50 jaar zijn vertrek aan bij Van Gelder groente & fruit
"De handel hebben we toch staan en de locatie is perfect"
Frietfabrikant haalt €300.000 op voor uitbreiding via crowdfundung
Peer, witloof en spek in één ijsje
Sterrenrestaurants verliezen terrein aan laagdrempelige restobars
Mobiele horecatrailer moet helpen om tekort aan horecapersoneel op te lossen
Gasten kunnen betalen met groenten en fruit in café in Denver
"Er liggen kansen in Europa voor diepgevroren kant-en-klare Surinaamse gerechten"
Amazing Oriental: van traditionele toko naar hip foodconcept
Sligro stelt groeiverwachting voor België omlaag bij
Restaurantketens populairder bij 18- tot 35-jarigen
Fonds achter Quick en Burger King wordt grootste aandeelhouder van Foodmaker
Mixpallets van Spanje naar de Malediven
Van restaurant naar marktwagen: De Ster wordt De Smik
Aantal faillissementen in september daalt, maar wel forse toename in de horeca
Startup wil horecalogistiek slimmer en groener maken
Verse maaltijdproducent Foodmaker wil de groene Mc Donald's worden
'Veggieburger’ mogelijk verboden: EU-Parlement wil vleesnamen beschermen
Het verhaal achter de broccoli op je bord hoorde je in het pop-up-restaurant van Rick en Esmée
Bidfood en Van Gelder voegen regeneratieve producten toe via samenwerking met Boeren Natuurlijk
Met groente als basis wil ThuysVers de Nederlandse standaard zijn in verse thuismaaltijden
Prosus rondt overname Just Eat Takeaway af, focus op Europese groei
Fotoreportage: Nederlanders en Belgen op Fruit Attraction Madrid
Wortels krijgen tweede leven in vers sap
Utrechtse frietbakker wint wereldtitel voor beste friet
Meer elektrische trucks voor Bidfood
Fotoreportage AGF'ers op Gastvrij Rotterdam 2025
Berlijnse groothandel Weihe GmbH viert honderdjarig bestaan
"Dit jaar is er een sterke vraag naar specialty-tomaten op de Italiaanse foodservicemarkt"
Oud Sligro-directeur Hemko van Wezel nieuwe partner bij HOMiES Foodservice
Heropening HANOS-ISPC Breda met "unieke groenten en fruit"
Meer biologisch op de menukaart: LVVN inspireert horeca op Gastvrij Rotterdam
AVN Inspiratiedag: de toekomst van vers in en rond Amsterdam
Maxxam stopt activiteiten na vertrek Bidfood en Hanos
Koppert Cress toneel voor management-event 'High Tech, High Taste'
"Groenten krijgen vaker de hoofdrol in de horeca"
Van Land naar Lunch – event over biologisch eten en de korte keten
Inflatie dwingt horeca tot creativiteit: "De nuchterheid keert terug"
Telg van groentefamilie De Bie start eigen bedrijf na 20 jaar in het familiebedrijf
McDonalds zet McVeggie definitief op menu
Concurrent Picnic groeit hard met innovatieve AI-technologie en flitsbezorging
Omzet horeca groeit in tweede kwartaal met 5,5 procent