Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Horeca / catering

Tropische tuinbouw op Bonaire betekent zelf het wiel uitvinden

Tjebbe van Meeteren neemt het stokje over bij Bikl

Gerrit van Gelder blikt tevreden terug op succesvol jaar:

"We plukken nu de vruchten van onze geautomatiseerde magazijn"

"Cateraars kopen spruiten nu in supermarkt en niet bij grossiers"

"Afzet verse sla is geen probleem op Curaçao"

Workshop groente- en fruitinnovaties 15 januari

Rol van groenten in de bedrijfscatering en andere foodservicekanalen

Waarom Sligro transport in eigen hand nam

"Ondanks de hogere prijzen konden we de afzet van veldsla verhogen"

Grote bedrijfscateraars gaan voor 60% plantaardig voedingsaanbod

Fotoreportages van de AGF-afdelingen van de Supermarkten op Aruba, Bonaire en Curaçao

Keurmeesters Smeding zijn klaar voor de toekomst, andere bedrijven ook?

AGF-importeur Fresh Supplier Bonaire:

Weinig AGF op het boodschappenlijstje in Bonaire

Slecht voorjaar zorgt voor blijvend lagere omzet in horeca

Joost van Altena, Miedema-AGF:

"Goede vraag van horecaklanten naar exclusief citrusassortiment"

Nederland op plek vijf met Flore

Belgisch Vrijmoed is vierde beste groenterestaurant ter wereld

Koningsoesterzwammen in Zuid-Italië aan opmars bezig

McDonald’s experimenteert met aardappelras Donata

Komt het menu van de toekomst uit de groentekeuken?

Bracamonte Convenient Kitchen neemt Henri over

Harold Schuurmans, Westland Mushrooms:

"Truffels bij een steeds breder publiek bekend"

SchoolFood4Change: 100% biologisch kantineproject van Dordogne

Franse Foodtech-startup lanceert in Nederland

Ramon Oudhaarlem van horecagroothandel DeliNova (Curaçao)

"Nederland blijft ondanks de afstand ons voorkeursland voor de AGF-import"

Eet- en drinkgelegenheden zetten bijna 5 procent meer om

Omzet horeca groeit in derde kwartaal met 4,9 procent

"Absolute onzin dat aardappelras dat McDonald's gebruikt minst duurzame zou zijn"

Opnieuw Kritiek op McDonald’s: "Aardappelras voor friet niet duurzaam genoeg"

Van grap naar groothandel

Fayad Fruits & Vegetables 25 jaar actief op Curaçao

Introductie Schaap Holland

Nieuwe aardappelpuree voor de foodservice

Atilla Vandenbogaerde, Atilla Dagvers:

"Ondanks gebrek aan personeel willen restaurateurs zich blijven onderscheiden met verwerkte producten"

DOEN Participaties investeert in InstockMarket

Zuid-Afrikaanse babygroententeler wil exporteren

Businessclub Fresh Park Venlo verkent uitersten

Kipster-ei probleem en hoe fêteer je de rijken der aarde?

Albron en Boon Food Group bundelen krachten voor nieuw supermarktconcept Center Parcs

"Uit een grot telen is een uniek verkoopargument waar restaurants dol op lijken te zijn"

Zweedse leverancier van in-store vertical farms verlengt samenwerkingen ter waarde van €1 mln

ACM ziet geen bezwaar bij overname Hutten Groep door Albron

"McDonald’s kan snel herstellen van incident met E. coli-uien"

Omzetgroei van 1,9% voor HelloFresh in derde kwartaal van 2024

Meer restaurants en catering, minder cafés

FrietHoes sluit winkel en begint nieuw hoofdstuk

QSTA:

"Klassieke stamppot blijft groeien in populariteit"

Inspirational-event voor verswinkels op 28 oktober

Omzet Sligro Food Group groeit met 3,5% ten opzichte van vorig jaar

Minder bestellingen voor Just Eat Takeaway.com in derde kwartaal van 2024

"Walhalla van de gastronomie"

Heropening Sligro Gent

Albron en Hutten bundelen krachten

Passievruchten uit Limburg

René Brienen erelid Les Patrons Cuisiniers

Dreamstime

METRO dochter lanceert online portaal voor horeca

Resultaten onderzoek: “kokumi” onthult potentie van knol- en koolgroenten

"Knol- en koolgroenten kunnen dezelfde plek als vlees op het bord krijgen"

4e AGF Marketing Event focust op gedragsverandering

“Zijn de alarmbellen al afgegaan in de sector?”

Fotoreportage AGF'ers op Vakbeurs Foodspecialiteiten

Solucious (Colruyt Groep) neemt Délidis over

Cressen maken indruk op Londens showcase-evenement

AGF-bedrijven in race voor NHN Business Awards 2024