
Sector | Horeca / catering


"We worden steeds internationaler"

Moldavië verwacht goede vroege pruimenoogst

EuroFresh en De Greunteboer starten samenwerking

"Onze koosjere en free-from gerechten bieden iedere passagier een zorgeloze reis"

Voorzichtig herstel horeca zet door in 2025, maar uitdagingen blijven

"Gezonde alternatieven vervangen snackautomaten meer en meer"

DoorDash wil Deliveroo overnemen voor 3,6 miljard dollar

Bimi verovert Frankrijk

La Place benoemt Lucas van Schijndel tot algemeen directeur

Nieuw-Zeelands bloemkoolijs slaat vleugels uit

'Batterij zo groot als een koelkast' biedt TommyTomato uitweg

"Andere soorten in trek richting Pasen om klanten voor lagere prijs asperge-ervaring te geven"

Herpositionering voor La Place na verzelfstandiging

"Beneden eten de gasten, boven groeien de kruiden en sla"

Spaanse witte aspergeoogst begint nu pas

"Door de vroege paasvakantie hebben restaurants al zeer veel asperges afgenomen"

Stap op Duitse markt geeft omzet van Foodmaker een impuls

Domino's onthult Garlic & Herb paasei

Schaarste aan koningsoesterzwammen net vóór Pasen

Brugge uitgeroepen tot de Veggie Hoofdstad van België

"Met het huidige asperge-aanbod in Noord-Europa zal het een vraagmarkt blijven"

"Horeca en retail kiezen koningsoesterzwam als alternatief voor eekhoorntjesbrood"

“Nu supermarkten bezoeken en enthousiasmeren”

Ivoorkust gaat kokossector reguleren

Tifo-actie eert Vlaamse wieler- en eetklassiekers: ‘Met dank aan alle boeren’

Colruyt neemt 100% belang in bedrijf achter Foodbag

Chef-kok René Brienen begint aan tweede jeugd

Greenyard en Gelagri gaan onderhandelingen tot fusie aan

Bonduelle opent restaurant-conceptwinkel in Lille

Banaan in verkoopautomaten op scholen

Winst groeit in 2024 naar 24 miljoen voor Sligro Food Group

Lokale groenten en duurzame keuken bij Bolenius Rembrandtpark

In het restaurant je eigen aardbeien plukken

Dekamarkt overweegt horeca in supermarkten te integreren

Siciliaanse passiefruitpulp voor de horeca

Rode Carmine witlof met hazelnootsmaak viert 25-jarig bestaan

Meer voedselverspilling door schaamte: waarom wordt er geen doggybag gevraagd?

“Een peer waar je werkelijk alle kanten mee op kunt”

Sligro Food Group en Greenyard starten nauwe samenwerking

Spanje verplicht horeca en retail voedselverspilling te verminderen

''Gezonde voeding draagt bij aan betere schoolresultaten en een gezonde leefstijl''

"We zijn in blijde verwachting van de lamsoren, dan is het voorjaarsseizoen echt losgebarsten"

Drie nieuwe slakits

"Toekomst bio-catering: lokaal, efficiënt en regionaal assortiment"

Restaurant mag niet-perfecte groenten niet verkopen

HelloFresh sluit 2024 af met hogere omzet, maar lagere winst

"Door lenteweer wat meer asperges beschikbaar, maar prijzen blijven hoog"

Tweede editie AGF-beurs Zuid-Nederland in het teken van de lente en zomer

Kamer stemt in met afschaffing toeslag op plastic wegwerpverpakking

"Vroege en dure start van het aspergeseizoen"

Sodexo onthult wetenschap achter zijn gezonde, duurzame menu's

"Makkelijk meer groenten eten op meer momenten voor meer mensen beschikbaar"

Postuma met 50 klanten op studiereis naar Sicilië

Vriescontainer op zonne-energie biedt horecagroothandel oplossing voor beperkte stroomcapaciteit

Exclusief dineren met Xenia-peren
