Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sector | Horeca / catering

'Bloemkolen, tomaten en witte kool' als code voor drugs

Topchef blijkt vaste klant van cocaïnedealer

latere start horeca-vraag en hogere operationele lasten

Tekort aan keukenpersoneel stimuleert vraag naar convenience en centrale verwerking

Jan van Gelder kondigt na 50 jaar zijn vertrek aan bij Van Gelder groente & fruit

Patrick Langeslag (Inkoop.AGF) voorziet vanuit Kamperland nu ook de consumentenmarkt

"De handel hebben we toch staan en de locatie is perfect"

Opvallend succes na het faillissement van concurrent CêlaVíta

Frietfabrikant haalt €300.000 op voor uitbreiding via crowdfundung

Belgische ijsmaker naar finale Gelato Festival

Peer, witloof en spek in één ijsje

Sterrenrestaurants verliezen terrein aan laagdrempelige restobars

"De horeca komt letterlijk naar de werkzoekenden toe"

Mobiele horecatrailer moet helpen om tekort aan horecapersoneel op te lossen

Gasten kunnen betalen met groenten en fruit in café in Denver

Suriname special - deel 13

"Er liggen kansen in Europa voor diepgevroren kant-en-klare Surinaamse gerechten"

Amazing Oriental: van traditionele toko naar hip foodconcept

Sligro stelt groeiverwachting voor België omlaag bij

Restaurantketens populairder bij 18- tot 35-jarigen

Fonds achter Quick en Burger King wordt grootste aandeelhouder van Foodmaker

Mixpallets van Spanje naar de Malediven

Van restaurant naar marktwagen: De Ster wordt De Smik

Aantal faillissementen in september daalt, maar wel forse toename in de horeca

Startup wil horecalogistiek slimmer en groener maken

Verse maaltijdproducent Foodmaker wil de groene Mc Donald's worden

"Bedoeld om vleessector in stand te houden"

'Veggieburger’ mogelijk verboden: EU-Parlement wil vleesnamen beschermen

Het verhaal achter de broccoli op je bord hoorde je in het pop-up-restaurant van Rick en Esmée

Bidfood en Van Gelder voegen regeneratieve producten toe via samenwerking met Boeren Natuurlijk

Met groente als basis wil ThuysVers de Nederlandse standaard zijn in verse thuismaaltijden

Prosus rondt overname Just Eat Takeaway af, focus op Europese groei

photo_camera Fotoreportage: Nederlanders en Belgen op Fruit Attraction Madrid

Wortels krijgen tweede leven in vers sap

Utrechtse frietbakker wint wereldtitel voor beste friet

Meer elektrische trucks voor Bidfood

photo_camera Fotoreportage AGF'ers op Gastvrij Rotterdam 2025

"Duurzaamheid, regionaliteit en transparantie van steeds groter belang"

Berlijnse groothandel Weihe GmbH viert honderdjarig bestaan

Niko Pennelli, Fris-Co

"Dit jaar is er een sterke vraag naar specialty-tomaten op de Italiaanse foodservicemarkt"

Oud Sligro-directeur Hemko van Wezel nieuwe partner bij HOMiES Foodservice

Heropening HANOS-ISPC Breda met "unieke groenten en fruit"

Meer biologisch op de menukaart: LVVN inspireert horeca op Gastvrij Rotterdam

photo_camera AVN Inspiratiedag: de toekomst van vers in en rond Amsterdam

Maxxam stopt activiteiten na vertrek Bidfood en Hanos

Koppert Cress toneel voor management-event 'High Tech, High Taste'

7 groenten die nu aan terrein winnen

"Groenten krijgen vaker de hoofdrol in de horeca"

dinsdag 23 september, Vlissingen

Van Land naar Lunch – event over biologisch eten en de korte keten

Ad Pollux, Eurofresh:

Inflatie dwingt horeca tot creativiteit: "De nuchterheid keert terug"

"Ik wilde me niet meer alleen beperken tot groente"

Telg van groentefamilie De Bie start eigen bedrijf na 20 jaar in het familiebedrijf

McDonalds zet McVeggie definitief op menu

Concurrent Picnic groeit hard met innovatieve AI-technologie en flitsbezorging

Omzet horeca groeit in tweede kwartaal met 5,5 procent

'Inkopers voor hotels letten uitsluitend op de prijs'