Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Projectmanager Techniek

Ben jij een ervaren Projectmanager Techniek met een passie voor innovatie en duurzaamheid? Bij Quik's krijg je de kans om baanbrekende technische projecten te leiden en bij te dragen aan hun missie voor duurzame groei en kwaliteit. Je kunt impact maken in een dynamische werkomgeving waar jouw technische expertise en projectmanagementvaardigheden echt tot hun recht komen!

Quik’s Quality Potatoes is een Nederlands familiebedrijf opgericht in 1932. Met circa 350 medewerkers belevert Quik’s vanuit de divisie Quik’s Verse Aardappelen verpakte tafelaardappelen en vanuit Quik’s Potato Products koelverse aardappelproducten en -specialiteiten aan retail, foodservice en de food industrie in verschillende landen. Naast deze divisies heeft Quik’s tevens aparte BV’s ingericht voor Quik’s Research & Development en Quik’s Logistics.

Quik’s heeft de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt en excelleert o.a. op het gebied van kwaliteit en innovatie. Dit zijn twee belangrijke kernwaarden binnen het bedrijf. Drie jaar geleden zijn zowel een nieuwe productielocatie als een nieuw kantoor geopend. De productielocatie is verder geautomatiseerd en ingericht volgens de modernste normen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Met een sterke focus op innovatie, duurzaamheid en klanttevredenheid, streven ze naar voortdurende verbetering in alle processen.

Door de platte structuur en een fijn kantoor in Hedel komt iedereen met plezier naar het werk. De organisatie laat zich omschrijven als flexibel en hands-on waar teamspirit, proactief handelen en resultaten realiseren sterk aanwezig zijn. Ter vervanging van iemand die met pensioen gaat zijn we voor Quik’s op zoek naar een Projectmanager Techniek.

Projectmanager Techniek


Functie       

Verantwoordelijk voor het initiëren, plannen, uitvoeren en afronden van technische projecten

  • Identificeren van technische verbeteringsmogelijkheden en ontwikkelen van projectvoorstellen. Opstellen van gedetailleerde projectplannen, inclusief tijdslijnen, budgetten en resourcebehoeften.
  • Coördineren en monitoren van de uitvoering van technische en duurzaamheidsprojecten. Beheren van projectteams, zowel intern als extern, en zorgen voor tijdige oplevering van projectdoelstellingen.
  • Opstellen en beheren van projectbudgetten, inclusief het identificeren van mogelijke financiële risico's.
  • Toezicht houden op de naleving van kwaliteits- en duurzaamheidsnormen en regelgeving.
  • Fungeren als het centrale aanspreekpunt voor alle projectgerelateerde communicatie. Rapporteren van projectvoortgang aan het managementteam en andere stakeholders.
  • Identificeren van potentiële risico's en het ontwikkelen van strategieën om projectdoelstellingen te waarborgen.
  • Zorgdragen voor volledige en accurate projectdocumentatie, inclusief rapporten, handleidingen en technische specificaties.
  • Je werkt nauw samen met diverse afdelingen, zoals Productie, Technische Dienst, Kwaliteit en Inkoop en rapporteert aan de Algemeen Directeur.


Profiel                   
 
Een krachtige manager met veelzijdige technische en organisatorische kwaliteiten

Functie-eisen

  • Een afgeronde technische opleiding op minimaal hbo-niveau, bij voorkeur in werktuigbouwkunde, elektrotechniek of industriële automatisering.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen een productieomgeving, bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie.
  • Sterke projectmanagementvaardigheden, met een bewezen staat van dienst in het succesvol opleveren van technische projecten.
  • Bereid een aantal keer per jaar op zaterdag te werken.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Competenties

  • Planmatig, gestructureerd, kan goed overzicht bewaren.
  • Proactief en probleemoplossend vermogen.
  • Teamspeler met hands-on mentaliteit.
  • Het vermogen om effectief te schakelen tussen strategische en operationele taken.
  • Sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Stressbestendig.


Standplaats

Hedel


Aanbod

Quik’s biedt een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische en groeiende organisatie. Bij Quik’s vinden ze het belangrijk dat je werk doet wat bij je past en krijg je de kans om hands-on aan de slag te gaan en echt iets op te bouwen. Er is ruimte voor zelfstandigheid en het nemen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Binnen deze functie zijn er voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen! Uiteraard hoort een marktconform salaris tot het aantrekkelijke arbeidsvoorwaardenpakket.


Reageren

Quik’s Quality Potatoes heeft de Werving en Selectie voor de vacature van de Projectmanager Techniek exclusief uitbesteed aan CeresRecruitment. Voor meer informatie kun je terecht bij Aniek de Boer, telefonisch bereikbaar op 06 51 954 881.

Sollicitaties uitsluitend via www.ceresrecruitment.nl. Uitgebreide informatie over de organisatie is te vinden op www.quiks.nl. Een persoonlijkheidsvragenlijst maakt onderdeel uit van de procedure.