Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teeltspecialist Bromelia

Creating Blooming Happiness daar zetten we ons al jaren voor in met onze Anthuriums en Orchideeën. Met de uitbreiding van ons assortiment met Bromelia heeft Anthura er een gewasgroep bij die perfect bij dit streven past. Om dit te realiseren zijn wij op zoek naar een:

Teeltspecialist Bromelia


Ben jij degene die samen met specialisten op het gebied van veredeling, productmanagement en operations deze gewasgroep tot een succes gaat maken?

Na een gedegen inwerkperiode zorg je als teeltspecialist voor de optimale teeltomstandigheden in de kas en zo de beste kwaliteit planten. Binnen de teeltstrategie realiseer jij de juiste teeltverzorging met behulp van klimaatbeheer, (biologische) gewasbescherming, watergift en bemesting. Je beheert, registreert en controleert de verschillende parameters hiervan. Daarnaast controleer en optimaliseer je de teeltschema’s en verdiep je je hierbij in nieuwe teelttechnieken. Je instrueert kasmedewerkers over verschillende teelt technische zaken, zoals gewasverzorging en gewasonderhoud. Ook naar buiten toe ben jij de specialist op het gebied van teelt voor het gewas bromelia.


Over Anthura

Anthura is wereldwijd de expert in de veredeling, vermeerdering en opkweek van plantmateriaal van anthuriums en orchideeën met meer dan 80 jaar ervaring. Onlangs zijn wij ook gestart met de veredeling van bromelia's. Met innovatieve technieken ontwikkelen wij duurzame rassen die via telers hun weg naar de consument vinden. Het zit in ons DNA om de lat steeds hoger te leggen. Door een gedeelde passie en een nauwe samenwerking - zowel intern als extern - zijn wij in staat de markt een stap voor te blijven. Alleen samen kunnen we het mooiste eindproduct creëren. Dit sluit perfect aan bij onze missie om de wereld mooier te maken en iedereen, waar ook ter wereld, te laten genieten van anthuriums, bromelia's en orchideeën.


Dit ben jij

Je bent klaar voor een mooie uitdaging. Je bent praktisch ingesteld, daarnaast ben je goed in het plannen en organiseren van je werkzaamheden maar blijf je flexibel, je bent ondernemend en denkt in oplossingen.

De ideale kandidaat past binnen dit profiel en...

  • Heeft een HBO-opleiding richting teelt afgerond.
  • Heeft bij voorkeur ervaring in de functie van teeltspecialist.
  • Is in het bezit van een geldige spuitlicentie.
  • Is bereid om mee te draaien in de storingsdienst.
  • Is fulltime beschikbaar (38 uur).


Wie zijn wij

Je komt in een team met échte planten liefhebbers op een van onze locaties in Bleiswijk.

We vinden het bij Anthura belangrijk om naast het werk ook andere leuke dingen te doen met elkaar. Zo organiseren we team uitjes, hebben we een maandelijkse vrijdagmiddagborrel, zijn er sportfaciliteiten en biedt de personeelsvereniging ook diverse activiteiten aan. Binnen het bedrijf en de functie is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng. Je ontvangt een marktconform salaris op basis van je ervaring.


Nieuwsgierig

Ben je benieuwd naar de functie? Bel of WhatsApp dan met Nick van den Berg, Hoofd Teelt, 0610229881. Voldoe je niet aan alle functie-eisen maar denk je dat je wel iets kan toevoegen aan onze organisatie laat het ons ook dan weten. Jouw CV met motivatie kan je sturen naar [email protected]

 

Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.