Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Medewerker veredeling

Onze mensen en gedeelde passie maken Royal Van Zanten uniek. We willen de passie die wij delen, voor bloemen en planten en voor de groei van ons bedrijf, doorgeven.

Van Zanten Breeding is een innovatief en internationaal opererend veredelingsbedrijf in de dynamische wereld van bloemen en planten. Met een sterke thuisbasis in Nederland, klanten op alle continenten en productielocaties in Nederland, Oeganda, Zuid-Afrika en Colombia zijn we dagelijks bezig met het veredelen, vermeerderen en vermarkten van mooie, inspirerende en duurzame variëteiten. Daarbij staat passie en plezier in het werk voorop!

Draag jij bij aan de ontwikkeling van onze nieuwe rassen?

Van Zanten Breeding is op zoek naar een

Medewerker veredeling

met passie voor de sierteelt


Jouw verantwoordelijkheden

In deze functie geef je uitvoering aan alle teeltprocessen binnen de afdeling veredeling. Je draagt zorg voor het gewasonderhoud in de verschillende teelten, voert meerdere taken uit zoals gewasverzorging, gewasbescherming en assisteert bij diverse veredelingswerkzaamheden. Verder ben je scherp op het signaleren van (ver)storingen in teeltapparatuur, teeltomstandigheden, e.d. en draag je daarbij zorg voor adequate opvolging.

Als medewerker Veredeling leg je verantwoording af aan de Teamleider Veredeling. Je bent onderdeel van een team met zo’n 20 collega’s, wat betekent dat je elkaar ondersteunt en vervangt waar nodig. De standplaats is Rijsenhout, dat ligt langs de A4, dicht bij Schiphol. Het betreft een fulltime functie.


Jij bent uniek

Wij zoeken een collega die onze passie voor bloemen en planten deelt. Je hebt wellicht al een aantal jaren ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Je kunt zelfstandig werken, bent accuraat en kwaliteitsbewust.  Met jouw kennis en inzet draag je bij aan de ontwikkeling van onze nieuwe rassen.


Wij zijn op zoek naar kandidaten die:

  • Een afgeronde MBO opleiding hebben in een groene richting, bij voorkeur tuinbouw
  • Een aantal jaren relevante werkervaring hebben
  • In het bezit zijn van een spuitlicentie en heftruckcertificaat, of bereid zijn deze te behalen
  • Ervaring hebben in het bedienen van landbouwmachines


Royal Van Zanten heeft veel te bieden

We bieden je een carrière en een kans om jezelf en je werk te blijven ontwikkelen. Het is onze strategie om te investeren in de continue ontwikkeling van onze mensen, producten, processen en de algehele kwaliteit.

Wij zijn ambitieus en we hopen dat jij dat ook bent. We bieden een goed salaris, passend bij deze uitdagende functie, goede secundaire voorwaarden en – het allerbelangrijkste – een gepassioneerd team van collega’s die het werken bij Royal van Zanten elke dag tot een plezier maken.

We bieden je de mogelijkheid om in een internationale werkomgeving te werken. Onze klanten bevinden zich op alle continenten en onze planten en stekken gaan de hele wereld over.

Onze arbeidsvoorwaardenpakket is royaal, met vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een bonusregeling en daarnaast een pensioenregeling bij BPL, 25½ vakantiedagen per jaar, een bonusregeling, een fietsplan, bedrijfsfysiotherapie, collectieve zorgverzekering en meer.


Ben je enthousiast?

We horen graag van je. Je sollicitatie en CV kun je sturen naar [email protected]. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jean Paul van der Gaag, telnr. 06 83490933.


Over Royal Van Zanten

Royal Van Zanten is internationaal toonaangevend in veredeling en vermeerdering van snijbloemen en potplanten. Het is ons doel om de passie die onze organisatie sinds de oprichting in 1862 heeft gekenmerkt, door te geven.

Onze gedeelde passie is een van de 5 waarden die onze cultuur kenmerken: Passie, Kwaliteit, Elke dag beter, Ambitie en Royal. Deze laatste waarde is geïnspireerd op het Koninklijk predicaat dat ons bedrijf in 1901 kreeg. Tegenwoordig staat de waarde voor klantgerichtheid en respect voor de mensen om ons heen. Royal Van Zanten heeft ruim 1200 medewerkers in dienst, op onze thuisbasis in Nederland en in onze internationale veredelings- en productielocaties in Oeganda, Zuid-Afrika en Colombia.